UPDATE. ACCIDENT RUTIER MORTAL provocat de un ȘOFER BĂUT care a FUGIT DE LA LOCUL FAPTEI

784
UPDATE. ACCIDENT RUTIER MORTAL provocat de un ȘOFER BĂUT care a FUGIT DE LA LOCUL FAPTEI - smurd1384587229-1395126339.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 37 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, după ce, băut fiind, a provocat un accident rutier mortal și a fugit de la locul faptei. 


Aseară, în jurul orelor 18.30, Gelal Iusein, de 37 de ani, din Cobadin, conducea un Opel pe strada Toamnei din localitatea Cobadin, dinspre strada Albinelor către strada Nucilor. La un moment dat, ajungând la intersecție cu strada Primăverii, șoferul nu a acordat prioritate autovehiculelor care aveau acest drept, prin urmare a intrat în coliziune cu o Skoda, condusă de Dorel Enache, de 46 de ani. 


În urma impactului, Skoda a fost proiectată către dreapta, unde l-a accidentat pe Gigel Nicea, de 56 de ani, care se afla oprit pe acostament. 


În urma accidentului, pietonul de 56 de ani a murit pe loc, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita.  După ce a provocat accidentul, Gelal Iusein a fugit de la locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. Acesta a fost depistat, ulterior, de polițiștii rutieri, care l-au testat cu alcooltestul, rezultatul fiind pozitiv. Acesta avea o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acum, bărbatul este reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. 


UPDATE:  În urma accidentului șoferul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2537 secunde