Update. ALERTĂ LA ISU CONSTANŢA! COPIL de doi ani, CĂZUT DE LA ETAJUL al doilea al unui hotel din Eforie Nord

867
Update. ALERTĂ LA ISU CONSTANŢA! COPIL de doi ani, CĂZUT DE LA ETAJUL al doilea al unui hotel din Eforie Nord - situatie14585829701528821375-1656923388.jpg

Articole de la același autor

Este alertă la ISU Constanţa! Din primele informaţii, se pare că un copil ar fi căzut de la etajul unui hotel din Eforie Nord. Intervin de urgenţă salvatorii. 


UPDATE. Copilul, preluat de la Hotel Delfinul, a fost transportat la spital, acesta fiind conştient!


UPDATE.  Copilul are doi ani. Acesta a căzut de la etajul al treilea, fiind conştient în momentul preluării de către cadrele medicale, însă cu traume craniofaciale şi în zona membrelor inferioare şi superioare. A fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean.


UPDATE. Ce spune Poliţia Constanţa despre acest caz


Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul al doilea al unei unități de cazare din stațiunea Eforie Nord.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o minoră, de 2 ani, din județul Galați, care ar fi fost lăsată nesupravegheată de părinți.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5057 secunde