UPDATE. BLOC DIN CONSTANŢA, CUPRINS DE FUM! Clipe de panică printre locatari! Intervin pompierii

564
UPDATE. BLOC DIN CONSTANŢA, CUPRINS DE FUM! Clipe de panică printre locatari! Intervin pompierii - incendiumagazintomis1574895183-1706778056.jpg

Articole de la același autor

Salvatorii de la ISU Constanţa au fost solicitaţi să intervină, joi dimineaţa, pe strada Cişmelei, nr. 17, bloc 1A, din municipiu, acolo unde a izbucnit un incendiu. Mai multe persoane, atât adulţi cât şi copii, s-au autoevacuat.
 

Deşi blocul a fost acaparat de fum, nicio persoană nu a fost surprinsă la interior. Au fost semnalate câteva probleme de ordin medical, respectiv atacuri de panică, pentru care persoanele în cauză au primit asistenţă la faţa locului. De asemenea, proprietara locuinţei cu pricina a avut nevoie de transportare la spital. Pompierii militari au acţionat prompt, cu echipajele din dotare, iar situaţia şi-a găsit, rapid, rezolvare.


UPDATE - „Au fost inundate cu fum bucătăria, dormitorul și holul apartamentului, fiind afectată și o parte din mobilierul bucătăriei. Au fost evacuate 17 persoane, respectiv 12 adulți şi cinci copii, iar opt adulți s-au autoevacuat. Proprietara apartamentului, care a prezentat stare de rău la aflarea veștii, a fost transportată la spital de către echipajul SAJ, iar cinci persoane, trei adulţi și doi copii, cu atac de panică au fost monitorizați la locul intervenției”, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8588 secunde