Update / CADAVRU ÎN PUTREFACȚIE scos din Canalul Dunăre Marea Neagră

2159
Update / CADAVRU ÎN PUTREFACȚIE scos din Canalul Dunăre Marea Neagră - inec1373188840140302122814038673-1409469531.jpg

Articole de la același autor

UPDATE / Anchetatorii au stabilit identitatea cadavrului găsit azi-dimineață în Canalul Dunăre Marea Neagră. Este vorba despre un bărbat de 62 de ani, din Faclia, dispărut de acasă de la începutul acestei săptămâni. Din câte se pare, bărbatul ar fi încercat în repetate rânduri să se sinucidă.
 

UPDATE /  Polițiștii iau în calcul varianta unei crime sau a unei sinucideri, după ce de gâtul cadavrului a fost găsită legată o funie cu o șină de cale ferată. 


Polițiștii de la Transporturi au fost sesizați, în această dimineață, prin Serviciul unic de urgență 112, despre faptul că în dreptul stației CFR din localitatea Mircea Vodă plutește un cadavru pe Canalul Dunăre - Marea Neagră.

La fața locului au ajuns scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", dar și criminaliști. Cadavrul a fost scos din apă și s-a stabilit, până în prezent, că este al unui bărbat de 50 de ani. Trupul neînsuflețit este într-o avansată stare de putrefacție, dar medicii legiști și criminaliștii urmează să efectueze o anchetă pentru a-i stabili identitatea și împrejurările în care a murit.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4087 secunde