Căpitanul navei Atlas 1, găsit mort în cabină, în portul Constanța

298
Căpitanul navei Atlas 1, găsit mort în cabină, în portul Constanța - deces-1401799841.jpg

Articole recomandate

Descoperire șocantă în portul Constanța. Membrii echipajului navei Atlas 1, un remorcher acostat în portul Constanța l-a găsit fără suflare chiar pe căpitanul lor. Stelian Irimia, de 57 de ani, din municipiul Constanța era angajat al societății Nord Marine SRL. Acesta a fost găsit decedat chiar în cabină.

Echipajul medical deplasat la fața locului a concluzionat că bărbatul a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor evenimentului. Și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă au demarat o anchetă în acest caz. 
"În această dimineață, în jurul orei 09.45, polițiștii SPTM au fost sesizați prin 112 despre faptul că, la bordul unui remorcher acostat în Portul Constanța se află cadavrul unei persoane.
Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă, iar persoana în cauză este un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din muncipiul Constanța, care făcea parte din echipaj. Medicul de pe ambulanța sosită la fața locului a stabilit ca și cauză prezumtivă a decesului un stop cardio-respirator.
Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii SPTM și inspectorii ITM Constanța , în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 27 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Cadavru găsit în canal, la Poarta Albă
Pagina a fost generata in 1.342 secunde