UPDATE. CARNAGIU ÎN CONSTANȚA! ACCIDENT RUTIER GRAV! TREI OAMENI AU MURIT, ALȚII SUNT ÎNCARCERAȚI

5988
9

Articole recomandate

UPDATE: La accident au fost 8 victime:
-barbat 67 ani,decedat

-femeie 42 ani decedata

-femeie 19 ani decedata

-femeie 62 ani cu traumatism abdominal,cranian, fractura femur

-femeie 17 ani traumatism cranian,abdominal

-barbat 48 ani traumatism memvru inferior,cranian

-barbat 17 ani traumatism cranian si membru inferior.



UPDATE: Șoferul autoturismului BMW se numește Emil Ovidiu Dănăilă.


UPDATE: Cele trei persoane decedate fac parte din aceeași familie, fiind vorba despre o femeie de 42 de ani, care se afla la volanul mașinii care a intrat în depășire. În accident și-au mai pierdut viața nepoata și tatăl femeii, în vârstă de 63 de ani. Singura care a scăpat cu viață în urma impactului a fost mama șoferiței, în vârstă de 63 de ani.


UPDATE: Martorii povestesc că accidentul a fost pur și simplu devastator și s-a produs după ce șoferul autoturismul Chevrolet ar fi încercat să depășească BMW-ul. Toate persoanele care au decedat ar fi provenit din autoturismul Chevrolet. Polițiștii anunță că traficul pe DN22, între Constanța și Tulcea este blocat.


UPDATE: Accident cumplit de circulație, la ieșirea din localitatea constănțeană Mihai Viteazu. Trei persoane au decedat și alte cinci sunt rănite, în urma unui impact între două autoturisme marca BMW și Chevrolet. Pompierii au activat planul roșu de intervenții, în acest caz. La fața locului s-au deplasat patru autospeciale de pompieri, o autospecială pentru descarcerare, una destinată victimelor multiple și două autospeciale de stingere a incendiilor. Apelul la 112 anunța faptul că toate opt victimele sunt încarcerate. 


Salvatorii de la Ambulanța Constanța au fost solicitați să intervină la ieșire din localitatea Mihai Viteazu, la un grav accident rutier. Din primele informații, opt persoane sunt încarcerate. Trei oameni ar fi murit.

Comentează știrea

Danaila
13 iunie 2016
un cocalar ucigas

la bulau cu el

vali
13 iunie 2016
lipsa politiei

Am mers ieri pe acelasi drum si chiar m-am mirat ca nu am vazut nici un accident.Cred ca eu si cu un pick-up ce mergeam cu viteza legala, in rest mergeau cu peste 120 ,cu depasiri in curba pe linia continua, iar drumul , cred ca este cel mai periculos din Dobrogea. Lipsa de respect in trafic, cu inconstienti care vad numai masina din fata si care scopul lor in viata este sa te depaseasca... Vina ii apartinei mortului, dar cred ca si ala cu BMW mergea cu 150 km/h de nu a putut sa reduca, sa lase pe inconstienta aia sa se replieze... Nu exista camere de supraveghere, radare mobile, la fel si pe drumul Valu lui Traian- Constanta unde ieri si alaltaieri se faceau drive-test-uri cu Renault-uri cu viteza maxima... Ca , deh, politia este in weekend....

nevermind
13 iunie 2016
pt cei doi de mai sus

Habar n-am cine e Dănăilă ăla, de-l vrea primul comentator la bulău, iar vali "crede" el că mergea cu 150 km/h. Dar, citind pe alte site-uri, unde este explicat mai bine accidentul, se spune că șoferița Chevroletului s-a angajat în depășire, încălcînd linia continuuă. Adică fie în pantă, fie în curbă. Așadar, ce aveți cu șoferul BMW-ului?!? Poți să ai și 50 km/h, cînd te trezești cu mașină în față în curbă sau în pantă, cînd tu nu ai vizibilitate, șansele sînt reduse să mai eviți accidentul.

Vali
13 iunie 2016
Poliția inexistenta

Pai de ce crezi ca sunt atâtea Audi si BMW de mare putere la noi in țara , ca sa meargă pe DN-URI cu 90? Una este sa pui frâna de la 90, una de la 150. Chiar dacă a depășit femeia greșit , putea si celălalt din fata sa frâneze sa o lase. Eu zic ca poliția nu-si face treaba , ca pe drumurile cu probleme nu patrulează cu radare iar toate accidentele se produc din cauza vitezei excesive. Cum poate poliția sa zică ca cel cu BMW circula regulamentar. Ce viteza avea la impact ?

Vali
13 iunie 2016
Trecere calea ferată

Cum am spus am fost ieri pe acolo, era linie continua din cauza trecerii la calea ferată, nu este nici o curba in zona.

@Vali
13 iunie 2016
esti un sarac

pe care il roade invidia. Sa ma pis pe caruta ta !

Gigi
13 iunie 2016
interesanta gandire

Tu esti de parere ca vinovat este cel care conducea regulamentar pentru simplul fapt ca se afla la volanul unei anumite marci,ce s-ar fi putut face pentru evitarea accidentului depinde de mai multi factori,dar in momentul in care te angajezi in depasire nu trebuie sa uiti ca viata celorlalti din masina depind de deciziile tale..Referitor la logica ta,daca ai sa-ti gasesti masina lovita dupa ce ai parcat regulamentar,ai sa te simti vinovat ca ai lasat-o in acel loc(regulamentar)?Ai sa fugi la politie sa platesti amenda pentru parcare regulamentara?

Răspuns la: Poliția inexistenta
Adăugat de : Vali, 13 iunie 2016
Pai de ce crezi ca sunt atâtea Audi si BMW de mare putere la noi in țara , ca sa meargă pe DN-URI cu 90? Una este sa pui frâna de la 90, una de...
Ionut
14 iunie 2016
Din aceasta motiv trb o masina mare

Morala este ca o masina de calitate salveaza:|

tudorel cimpeanu
21 iunie 2016
anunt

Anunt, Cautam colaboratori pentru publicare anunturi Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati Cerinte: - necesar calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Important ! Lasati mesajul cu textul " INFO " doar pe e-mail ! Oferim si solicitam seriozitate! Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1288 secunde