UPDATE. Carnagiu pe șosea! Doi morți, mai mulți răniți

202
UPDATE. Carnagiu pe șosea! Doi morți, mai mulți răniți - autocar-1419165181.jpg

Articole de la același autor

Două persoane au murit și alte șapte au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN 1, în județul Sibiu. Autocarul în care victimele se aflau s-a răsturnat, potrivit Mediafax. 


UPDATE -  Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au transmis, în urmă cu puțin timp, referitor la gravul accident rutier petrecut în Sibiu: 
"În urma accidentului care a avut loc în această dimineață în jud. Sibiu și în care a fost implicat un autocar ce se întorcea din Italia, viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a cerut Departamentului pentru Situații de Urgență să monitorizeze acțiunea de intervenție a efectivelor MAI și să fie informat cu privire la evoluția stării răniților.

Accidentul s-a soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor șapte, care au fost transportate la spital, trei fiind în stare gravă. Din primele verificări a reieșit că autocarul s-a răsturnat în șanț după ce șoferul a tras brusc de volan pentru a evita coliziunea cu autoturismul din față. Accidentul a avut loc în localitatea Mohu, jud. Sibiu, pe DN1 la intrarea pe autostradă.

După primirea apelului privind producerea accidentului, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu a fost pus în aplicare planul roșu de intervenție care prevede mobilizarea de forțe și mijloace auto suplimentare. La fața locului s-au deplasat patru autospeciale complexe de intervenție și de descarcerare și două autospeciale SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, precum și cinci ambulanțe din cadrul serviciului județean de ambulanță Sibiu. Totodată la locul accidentului au acționat șapte polițiști rutieri și o echipa de cercetare.

Autocarul venea din Italia și se îndrepta spre județul Suceava".

Potrivit sibiunews.ro, un autocar al firmei Atlassib, care venea din Italia cu destinația Moldova, s-a răsturnat într-un șanț, pe DN1, la intrarea pe autostradă, în fața dealerului auto Emilian.

Accidentul s-ar fi produs după ce șoferul ar fi încercat să evite acroșarea unui autoturism și, având viteză, a alunecat într-un șanț de pe marginea drumului. Potrivit portalului de știri, cei din autocar au susținut că cei doi șoferi, chiar dacă s-au succedat la volan, nu s-ar fi odihnit. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 21 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Copil lovit de mașină, în Constanța
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : ACCIDENT cu VICTIMĂ la Mangalia
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Bărbat accidentat pe trecerea  de pietoni
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier pe podul de la Doraly
Pagina a fost generata in 2.0329 secunde