UPDATE. CIRC ÎN PORTUL TOMIS. Cum a încercat un polițist de la IPJ Constanța să scape de DNA. Subcomisarul a fost arestat

2497
1

Articole de la același autor

UPDATE: Polițistul LAURENȚIU DOBRE a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.


UPDATE: Audierile au luat sfârșit iar anchetatorii au decis să îl rețină pe subcomisarul de poliție pentru 24 de ore. Potrivit procurorilor, Laurențiu Marin Dobre i-a cerut în luna iunie unui constănțean suma de 3.000 euro pentru a nu începe urmărirea penală împotriva acestuia, denunțătorul fiind cercetat de către polițist într-un dosar penal. "În plus, inculpatul Dobre Laurențiu Marin, i-a promis denunțătorului că în schimbul sumei respective va dispune restituirea bunurilor ce au fost ridicate cu ocazia percheziției domiciliare efectuată în luna aprilie 2015 la domiciliul acestuia din urmă", au precizat procurorii DNA. La jumătatea lunii iulie, Dobre l-a contactat iar pe denunțător și i-a mai cerut încă o dată, suma de 3.000 euro. Mai mult, polițistul i-a dat bărbatului cercetat și un termen limită pentru primirea banilor. Joi, în jurul orei 17.00 a fost organizat flagrantul. 


UPDATE: Polițistul care s-a aruncat în apă se numește Laurențiu Dobre și activează în cadrul Serviciului de Investigații Criminale. Subcomisarul ar fi primit banii pentru a interveni într-un dosar.


Flagrant cu peripeții astăzi, la Constanța. Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța este audiat de procurorii DNA la această oră. Bărbatul ar fi luat mită și a fost prins de oamenii legii în portul Tomis. Pentru a scăpa de procurorii DNA, polițistul s-a aruncat în apă. Acesta ar fi luat mită 3.000 de euro.

Comentează știrea

daniel
23 iulie 2015
Oferta

Urgent! Castiguri chiar din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta, pentru colaborare, persoane foarte serioase si interesate sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) imediat, din prima luna, cu o activitate usoara, in timpul liber sau full-time, la alegere. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: dannytamas@ yahoo.com cu text Info

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.513 secunde