Vești proaste pentru Marian Vanghelie. Ce au decis procurorii DNA

164
1
Vești proaste pentru Marian Vanghelie. Ce au decis procurorii DNA - vangheliexktmwhjoeg-1436025379.jpg
Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost audiat, azi, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA), care au extins cercetările în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani.


"S-a făcut o extindere a urmăririi penale, în sensul că i s-a explicat domnului primar mai în concret în ce constau învinuirile și practic am ajuns la situația în care este acuzat pentru opt infracțiuni de abuz în serviciu, opt infracțiuni de luare de mită și șapte infracțiuni de spălare de bani. Procurorii au simțit nevoia să expliciteze printr-o ordonanță de extindere în ce constau învinuirile aduse", a declarat avocatul lui Vanghelie, Cezar Bivolaru, la sediul DNA, citează Agerpres.


Comentează știrea

costy
5 iulie 2015
afaceri

Posibilitate foarte buna de castigat bani! Va invitam acum sa cunoasteti mai multe despre o oportunitate foarte noua prin care va puteti completa repede veniturile, in timpul liber sau oricand doriti! Va asiguram ca totul este foarte, foarte serios si ca puteti sa incepeti cu toata increderea! Cereti mai multe detalii la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4055 secunde