UPDATE. Constanţa. Incendiul la nava din portul maritim a fost stins, fără a se înregistra victime

697
UPDATE. Constanţa. Incendiul la nava din portul maritim a fost stins, fără a se înregistra victime - img20230303wa0015-1677913527.jpg

Articole de la același autor

UPDATE. Incendiul izbucnit în magazia unei nave aflate în portul Constanţa Sud - Agigea a fost stins, fără a se înregistra victime.

Potrivit Autorităţii Navale Române, echipajul navei a reuşit să închidă capacele magaziei şi gurile de ventilaţie, pornind instalaţia fixă de stigere a incendiilor cu dioxid de carbon.

"Agentul navei a fost cel care a alertat autorităţile în jurul orei 17,12, după ce focul a izbucnit în magazia navei. Până la sosirea pompierilor, echipajul a reuşit să închidă capacele de magazie şi gurile de ventilaţie şi a fost lansată instalaţia fixă de stins incendiu cu CO2. Din fericire, niciun membru al echipajului sau lucrător portuar nu a fost rănit. Nava, aflată sub pavilion Liberia, este momentan sub supraveghere, iar Căpitănia Portului Constanţa va efectua cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii incendiului", se arată într-un comunicat de presă transmis de ANR.

xxx


Un incendiu a izbucnit, vineri seară, în magazia unei nave aflate în dana 119 a portului Constanţa Sud - Agigea, fiind mobilizate la faţa locului mai multe autospeciale ale pompierilor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", intervin, de la Detaşamentul Port, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj SMURD, un alt echipaj de intervenţie şi autospeciala pentru descarcerare de la Detaşamentul Fripis, două autospeciale de stingere şi o autoplatformă de la Detaşamentul Palas şi un alt echipaj SMURD, de la Staţia Tuzla.

Nava afectată de incendiu este sub pavilion liberian.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5549 secunde