UPDATE Consumul de alcool de vină pentru accidentul de la Nicolae Bălcescu

1072
UPDATE Consumul de alcool de vină pentru accidentul de la Nicolae Bălcescu - 21856beb99834fec8c79e3959d6b82a4-1704009676.jpg

Articole de la același autor

UPDATE: Polițiștii de la Rutieră au transmis că accidentul de la Nicolae Bălcescu s-a produs pe fondul consumului de alcool al șoferului de pe tractor. 


În urma acidentului rutier ce a avut loc, în această dimineață, pe D.N. 2A, a fost ușor rănită o femeie, de 58 de ani, pasageră în microbuz.
Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul, în cazul celui care conducea tractorul, fiind 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.




Duminică, 31 decembrie dimineața, la ieșire din Nicolae Bălcescu spre Dorobanțu s-a produs un accident rutier. Un microbuz în care se aflau mai multe persoane s-a izbit de un tractor. În urma impactului microbuzul s-a răsturnat, rezultând 3 victime conștiente, neîncarcerate. La fața locului intervine Detașamentul Medgidia cu 1 ASAS, 1 descarcerare, 1 ATPVM, 1 SMURD B2, PTS Cuza Vodă, Stația Hârșova cu 1 SMURD B2, 1 echipaj SAJ și elicopterul SMURD. Plus un echipaj SAJ, și încă un SMURD B.


În microbuz se aflau 5 persoane din care: 3 au refuzat să fie consultate, o victimă (bărbat) cu escoriații a refuzat transportul la spital și o femeie cu traumatism membru superior și toracic, conștientă a plecat spre spital, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.


La data de 31 decembrie a.c, în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul pe DN 2A, la intrarea în comuna Nicolae Bălcescu, s-a produs un accident rutier.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-ar fi produs între un microbuz de transport persoane și un tractor.
Din primele informații rezultă că în microbuz s-ar fi aflat 4 călători, unul dintre aceștia fiind rănit ușor.
Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare.
Din cauza accidentului rutier, traficul în zonă se desfășoară pe o singură bandă.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5108 secunde