UPDATE - Crimă cu sânge rece în CONSTANȚA! Bărbatul care și-a ucis tatăl cu o șurubelniță, dus la arestare

478
2
UPDATE - Crimă cu sânge rece în CONSTANȚA! Bărbatul care și-a ucis tatăl cu o șurubelniță, dus la arestare - criminalisti213249166231-1407589530.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - Bărbatul care și-a ucis tatăl cu o șurubelniță, dus la arestare 


Bărbatul de 53 de ani, din Medgidia, care și-a ucis tatăl cu o șurubelniță, urmează să fie dus astăzi în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Potrivit anchetatorilor, pe fondul unui conflict spontan, Maurice Milea a înfipt o șurubelniță în umărul stâng al tatălui său vitreg. 


La fața locului a fost solicitată o ambulanță, care a transportat victima la spital. Potrivit cadrelor medicale, în momentul în care a fost urcat în salvare, bătrânul era conștient și chiar refuza să fie dus la spital. La spital, însă, starea acestuia de sănătate s-a înrăutățit și a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața.

Sâmbătă, suspectul a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, fiind anchetat pentru omor.



Un bărbat de 51 de ani din Medgidia este suspectat că și-ar fi omorât tatăl vitreg. Se pare că cei doi s-ar fi luat la ceartă pe fondul consumului de alcool. La un moment dat, bărbatul a luat o șurubelniță și i-a înfipt-o victimei sub claviculă.

Deși medicii l-au transporat de urgență la Spital, bărbatul a murit. 


Comentează știrea

Elayn
9 august 2014
Crimă cu sânge rece în CONSTANȚA! Și-a ucis tatăl cu o șurubelniță

Cand Maurice a fost calcat de masina in toamna ,a suferit multe traumatiste, vinovatul nu a fost gasit. De ce vecinii, presa si justitia nu au fost la fel de zeloase cu reclama si cu dorinta de a afla adevarul, deoarece acel accident a atras acest incident? Asa este in Romania publicam ,aparam pe cine plateste mai bine nu un amarat de rand, rusine noua....

Miki
9 august 2014
Crimă cu sânge rece în CONSTANȚA! Și-a ucis tatăl cu o șurubelniță

La mama imobilizata la pat de o boala crunta s-a gandit cineva cine o va ingriji , ce se va intampla cu ea ? Unde ii sunt bunii prieteni care acum la necaz vorbeste gura fara ei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1108 secunde