UPDATE - DNA extinde urmărirea penală pe numele lui Toni Greblă

137
UPDATE - DNA extinde urmărirea penală pe numele lui Toni Greblă - tonigreblaccr37973400-1433931419.jpg

Articole recomandate

UPDATE - Procurorii DNA au extins urmărirea penală pe numele fostului judecător CCR Toni Greblă, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență, în formă continuată (2 infracțiuni), și fals în declarații în formă continuată (13 acte materiale).


Fostul judecător al Curții Constituționale a României (CCR), Toni Greblă, s-a prezentat, azi, la DNA, fiind citat de procurori în dosarul în care este cercetat pentru mai multe fapte.


Potrivit unor surse judiciare, procurorii urmează să-i aducă la cunoștință faptul că au fost extinse cercetările în cazul său.

''După părerea mea, totul se învârte în jurul acelor celebre venituri obținute din creșterea caprelor și struților'', a spus Greblă, înainte de a intra în sediul DNA.

Fostul judecător constituțional a fost reținut de procurori pe 10 martie, fiind acuzat de trafic de influență, în formă continuată, efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția în scopul obținerii pentru sine și pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (2 infracțiuni), constituirea unui grup infracțional organizat (în forma constituirii și în vederea pregătirii infracțiunii de folosire, la autoritatea vamală, a documentelor vamale de transport sau comerciale falsificate).

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8628 secunde