Concurs UPDATE Fiul unui primar din Timiș, căutat de poliție după ce a înjunghiat trei persoane

405

Articole recomandate

Fiul primarului din Deta, județul Timiș, este căutat de poliție după ce a înjunghiat trei persoane. Fiul primarului Petru Roman a fugit după incident. Cei trei răniți au fost duși la spital. Din primele informații, se pare că incidentul s-ar fi petrecut pe fondul consumului băuturilor alcoolice.

Polițiștii au dechis un doar penal pe numele acestuia, pentru vătămare corporală. Bogdan Roman, în vârstă de 32 de ani, fiul primarului din Deta, este cunoscut de oamenii legii pentru o serie de scandaluri în care a fost implicat. Fiul primarului din Deta nu este la prima abatere, el rănind în trecut și alți tineri.

Ultimul scandal pe care l-a provocat a avut loc azi-noapte, când Bogdan Roman a înjunghiat trei persoane în centrul localității Deta. Din primele informații rezultă că scandalul a pornit de la alcool, iar scandalagiul și-a înjunghiat prietenii în mână, gât și în spate.

Cele trei persoane au fost internate de urgență la Spitalul Județean din Timișoara, respectiv în spitalul din Deta.

După ce i-a rănit pe tineri, Bogdan Roman s-a făcut nevăzut. "Agresorul este căutat în acest moment în tot județul. Din păcate nu este pentru prima oară când băiatul ăsta ne provoacă probleme",a spus Gheorghe Popescu, șeful Inspectoratului de Poliție Timiș, informează Realitatea.net 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1292 secunde