UPDATE. GRAV ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA. INTERVINE ELICOPTERUL SMURD. MAI MULTE VICTIME

8095
4
UPDATE. GRAV ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA. INTERVINE ELICOPTERUL SMURD. MAI MULTE VICTIME - acc-1493630928.jpg
Accident rutier cu victime încarcerate, pe DN 22, la intersecția localităților Sibioara cu Mihail Kogălniceanu. La fața locului intervin pompierii ISU "Dobrogea", dar și cadre medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.


UPDATE / La accident intervine un echipaj de descarcerare, o autospecială de la Midia, SMURD C, 2 SAJ și un elicopter.



UPDATE / Deși inițial au fost anunțate 4 persoane încarcerate, în urma accidentului rutier, apelantul 112 a revenit și a precizat că doar o victimă a rămas încarcerată.


UPDATE / Traficul este blocat. Coloana de mașini de la ieșire din Lumina este de cel puțin 3 km. La accident sunt patru victime, conștiente, stabile. Elicopterul a preluat o victimă.


UPDATE / Potrivit martorilor, accidentul s-ar fi produs din vina unui șofer aflat la volanul unui autoturism marca Audi, care ar fi depășit mai multe autoturisme care circulau în coloană, intrând în coliziune frontală cu o altă mașină. Traficul nu va fi descongestionat în următoarea oră.


Comentează știrea

Alex
1 mai 2017
Un idiot

Ala cu Audi ii depasea pe toti. Ce a cautat aia a gasit. Pacat de cei implicati. Chiar i am facut loc sa ma depaseasca ca am vazut ca e idiot.

Sofer
1 mai 2017
accident

Anulati-i pe viata permisul celui care a facut depasirea !

fani
1 mai 2017
accident

Vinovatul sa fie trecut pe lista la urmatoarele alegeri ! Stie sa se bage la "ciugulit " lovele....

Răspuns la: Un idiot
Adăugat de : Alex, 1 mai 2017
Ala cu Audi ii depasea pe toti. Ce a cautat aia a gasit. Pacat de cei implicati. Chiar i am facut loc sa ma depaseasca ca am vazut ca e idiot.
?????
2 mai 2017
Pentru ALEX

Mare prost esti !!

Pagina a fost generata in 0.5473 secunde