"Ea e impresionată de iuby al ei, nu ca săracii care se plimbă de mână pe jos" / "Bizonii" care intră cu mașina pe plajă, în vizorul polițiștilor

12198
8
"Moda" plimbărilor pe plajă cu… autoturismele a revenit pe litoralul Mării Negre, odată cu minivacanța de 1 mai. Un constănțean a surprins un șofer cu un autoturism de lux, marca BMB, înmatriculat în București, care a pătruns pe plajă, chiar în buza mării. 


"Nu am înțeles niciodată această «modă» de a pătrunde cu autoturismul pe plajă. Ai venit să te distrezi, nu să fii un cocalar. Nu înțeleg care e faza, vrei să îi dai inelul direct din mașina scumpă sau cum? Crezi că o leșină faptul că o plimbi cu mașina pe plajă la răsărit sau să să o plimbi de mână, așa cum ar face orice om normal? Nu procedați niciodată în acest fel! Sancțiunea poate ajunge până la 20.000 de lei", a comentat administratorul paginii "Polițiștii au umor", într-o postare legată de acest subiect.

În stilul său caracteristic, polițistul Marian Godină a replicat la postarea de pe Facebook, în încercarea de a desluși într-un mod umoristic motivul șoferului de a intra cu autoturismul pe plajă.
 

"Da, eu cred că o leșină faptul că o plimbi cu mașina pe plajă. Pentru că dacă ar avea în cap altceva decât că**t, nu ar umbla cu unul pe care îl duce capul să intre cu mașina pe plajă. Deci ea e impresionată profund de «iuby» al ei care e cel mai «cyumeg» și mai șmeker și mai bazat, nu ca săracii care se plimbă de mână pe jos", Marian Godină 



Comentează știrea

Pavel
1 mai 2017
Cainii latra,ursul merge....

Multi nu inteleg si nu vor intelege ca daca ai lucruri valoroase nu inseamna ca si tu esti la fel de valoros. Multi incearca sa-si compenseze propriile goluri nu prin educatie,ci prin a-si arata bunurile materiale in mod ostentativ. Nu ai ce le face,au nevoie de prea mult effort intellectual pe care nu vor sa-l faca,pana la urma avand dreptul de a ramane asa In concluzie,tipii se fac de cacat,dar ei cred ca sunt considerati ,,cool''. Si ce daca? Viata merge inainte,nimeni nu este obligat sa se supuna oribilului sau sa admire ce nu merita.

Radu
1 mai 2017
Politia Romana, doarme?

Ma intreb oare ce fac Domnii de la Politia Romana? Asteapta sa sara toata tara in sus pentru a lua o masura? Penibil!

un constantean
1 mai 2017
plaja modern

probabil ca este pe plaja MODERN ca aici este plin de cacat in f ostele WC-uri.FAGADAU sa-ti fie rusine ca ai promis ca te ocupi si de plaja asta care este plaja constantenilor.AZI era lume pe plaja si nu era nici un WC ecologic.in vechile WC-uri nu te poti apropia ptr. ca sunt pline cu cacat(focare de infectie).SUNT convins ca nu se vor lua nici omasura.FAGADAU ne mai minti mult????????

Romanticul de la malul marii
1 mai 2017
Perfect adevarat ,saracul de tine

E uite godina cu g mic inca o data ai dovetit prin felul tau deviant de a gandi ca ti s-au umflat epoletii prin saritura in ianatime de la clasa a 4-a la care te-ai oprit .Probanil ca atunci cand faci referire la SARACII CARE SE PLIMBA DE MANA PE PLAJA TE GANDESTI LA TINE doar atat in raport cu nesimtirea si prostia care DOMINA in ROMANIA

Romanticul de la malul marii
1 mai 2017
Perfect adevarat ,saracul de tine

E uite godina cu g mic inca o data ai dovetit prin felul tau deviant de a gandi ca ti s-au umflat epoletii prin saritura in inaltime de la clasa a 4-a la care te-ai si oprit .Probanil ca atunci cand faci referire la SARACII CARE SE PLIMBA DE MANA PE PLAJA TE GANDESTI LA TINE doar atat in raport cu nesimtirea si prostia care DOMINA in ROMANIA

liviu burebista
1 mai 2017
Marlanul pe plaja

Maarlanul tot marlan ramane, indiferent de tipul autoturismului. Nu poate mai mult, daca are numai o singura circumvolutiune pe cerebel si aia facuta de la basca.

bibi
2 mai 2017
marlanul mioritic

MARLANUL DIN SPATIUL MIORITIC NASCUT IN CASA DE CHIRPICI,CU PAMANT BATUT IN CURTE SI LATRINA IN FUNDUL CURTII SIMTE NEVOIA SA ARATE CA A DEPASIT STAREA INITIALA DE LA NASTERE. ACESTI MARLANI CU VOCABULAR DE 500 DE CUVINTE, CU PARASUTE INCULTE DUPA EI UITA CA MAI EXISTA MILIOANE DE OAMENI PRIN LUME CARE AU AVERI INCALCULABILE, POSEDA IAHTURI SI AVIOANE SI NU AFISEAZA TOATE ASTEA PENTRUCA ASA AU FOST OBISNUITI. MARLANUL NOSTRU ARE NEVOIE SA AFISEZE BUNASTAREA. IN OCCIDENT UN MILIONAR AUTENTIC DA 10% CIUBUC LA RESTAURANT. LA NOI ESTE DE "BON TON" SA LASI CIUBUC MAI MULT DECAT NOTA DE PLATA . NU ESTE NICIO DIFERENTA INTRE CRATINUL CARE ARUNCA COTORUL DE PORUMB FIERT PE PLAJA SI CELALALT CRETIN CARE ISI GAREAZA BOLIDUL LANGA COTOR. ATENTIE ACESTOR PARVENITI ANALFABETI ;A TRECUT VREMEA CAND ERA CEVA SA AI "MASINA MICA", INVATATI BOILOR SA VA SPALATI PE DINTI, SA VA TAIATI UNGHIILE SI SA VA SCHIMBATI ZILNIC CHILOTII. EXISTA CATIVA CARE AU PRICEPUT CA ATUNCI CAND AI O MASINA DE "MILIOANE" ESTE O CHESTIE DE PRESTIGIU SA AI SOFER SI TU SA STAI PE BANCHETA DIN SPATE.

SEVER
2 mai 2017
????????????

SUNT CURIOS CE REACTIE AR AVEA UN BOU CARE INTRA CU MASINA PE PLAJA, DACA M-ASI PISA LA USA LUI....????

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1054 secunde