Update: Grav accident rutier. Un TIR s-a răsturnat la intrarea pe autostradă. Au intervenit elicopterul SMURD și Descarcerarea

2267
Accident rutier cu victimă încarcerată. Pompierii ISU "Dobrogea" au fost solicitați să intervină la intrare pe autostradă, în zona Valu lui Traian. Se pare că un TIR s-a răsturnat în locul în care, în urmă cu aproximativ o lună, o betonieră s-a răsturnat, iar șoferul a decedat. Descarcerarea și o autopsecială pentru asigurarea măsurilor PSI intervin la locul accidentului. TIR-ul era încărcat cu cereale. 



Update: Accidentul a avut loc la intersecția DN3 cu A4. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța s-a deplasat la fața locului. De asemenea, a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD.


Update: Pompierii au reușit să-l scoată pe șoferul încarcerat din cabina TIR-ului, bărbatul fiind preluat de medici și transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean Constanța. Victima este conștientă și a suferit traumatisme la nivelul picioarelor și toracelui.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1913 secunde