UPDATE - În curtea unei școli din Constanța: un copil a fost JEFUIT și mama lui BĂTUTĂ

776
2
UPDATE - În curtea unei școli din Constanța: un copil a fost JEFUIT și mama lui BĂTUTĂ - 6octombriecopilbatutcurteascolii-1412595411.jpg

Articole de la același autor

UPDATE / Magistrații Judecătoriei Constanța au dispus arestarea preventivă a suspectului Loretty Nazare, pentru o perioadă de 30 de zile. 



UPDATE / Suspectul Loretty Nazare se află, în aceste momente, în fața instanței de judecată, unde este audiat, urmând ca magistrații să se pronunțe cu privire la cererea de arestare preventivă. 


Un individ de 19 ani a fost reținut și urmează să fie dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat că a furat telefonul mobil al unui copil de 10 ani și că a bătut-o pe mama acestuia. Incidentul a avut loc duminică, în jurul orelor prânzului, în curtea Școlii nr. 2, de pe strada Aristide Karatzali, din municipiul Constanța. Un copil de zece ani juca fotbal cu prietenii lui, în curtea școlii, motiv pentru care și-a lăsat telefonul pe o băncuță. Telefonul, marca "Vodafone", a fost furat de un individ, așa că, ulterior, mama minorului și o femeie au pornit în căutarea suspectului. Nu le-a fost greu să-l depisteze, căci avea încă telefonul mobil asupra lui. Doar că, în momentul în care mama minorului i-a cerut socoteală, suspectul a lovit-o cu pumnii și picioarele, în față și în zona abdominală, după care s-a făcut nevăzut. 


La fața locului a ajuns și o patrulă de la Secția 3. Polițiștii l-au identificat pe suspect ca fiind Loretty Nazare, de 19 ani. Acesta a fost reținut și urmează să fie formulată propunere de arestare pe numele lui. 


În altă ordine de idei, conducerea Colegiului Național "Mihai Eminescu", unitate în subordinea căreia este școala unde a avut loc incidentul, spune că nu are pază umană pentru a preveni astfel de evenimente. "Noi avem asigurată, atât la clădirea liceului, cât și la unitatea școlară respectivă, pază electronică. Nu avem însă și personal de pază, cu atât mai puțin pentru sfârșitul de săptămână. Poarta este închisă, dar ei sar gardul pentru a se juca pe terenul de fotbal", ne-a declarat profesorul Stelian Marinescu, adjunctul Colegiului Național "Mihai Eminescu". 



Comentează știrea

vv
8 octombrie 2014
vv

Ce s-a intamplat....l,-au arestat sau nu,ca eu nu mai inteleg?

bani
10 octombrie 2014
bani pe net

Locuri de munca in toata tara! Oferim din start contract legal si seriozitate maxima! Oferim si dovada platii! Primele castiguri au fost deja acordate! Tot mai multi oameni multumiti lucreaza cu noi! NU e MLM si NU e joc piramidal! Aveti sansa de a castiga 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Va trimitem detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8113 secunde