UPDATE. OFIȚERUL SPP CARE S-A ÎMPUȘCAT ÎN PLINĂ STRADĂ A MURIT

620
UPDATE. OFIȚERUL SPP CARE S-A ÎMPUȘCAT ÎN PLINĂ STRADĂ A MURIT - csigilaueleviiaudevenitexperticr-1494420383.jpg

Articole recomandate

Un militar s-a sinucis, azi, în zona Tineretului-Șincai din Capitală. El a murit la spital, la scurt timp după ce a fost adus, din cauza unei împușcături în piept, scrie digi24.ro


xxx


Militarul a murit la Spitalul "Bagdasar-Arseni". Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Protecție și Pază, Bogdan Onea, a declarat pentru News.ro că bărbatul era ofițer SPP.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului "Bagdasar-Arseni", Florian Bica, a declarat că bărbatul care a fost adus la unitatea sanitară a decedat, acesta având o rană în zona toracică produsă prin împușcare.


Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Protecție și Pază, Bogdan Onea, a declarat că bărbatul era ofițer SPP neoperativ, iar miercuri era în timpul liber. Onea a precizat că ofițerul SPP avea 38 de ani, era căsătorit și avea un copil.

"În urmă cu aproximativ o oră, în zona bulevardului Tineretului, un bărbat a comis un act de autoagresiune, împușcându-se în piept. A fost transportat de urgență la spital", au spus oficiali din Poliția Capitalei, potrivit News.ro.

În condițiile în care bărbatul este militar, polițiștii au informat Parchetul Militar, care va deschide un dosar în acest caz.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.293 secunde