UPDATE - Percheziții la INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN CONSTANȚA! Suspiciuni de corupție și mită la examene

1683
1
UPDATE - Percheziții la INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN CONSTANȚA! Suspiciuni de corupție și mită la examene - isjgf213578259611404459545140688-1412750382.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - În urmă cu puțin timp, inspectorul general Răducu Popescu a ieșit din birou și le-a declarat jurnaliștilor că procuorii DNA au venit în această dimineață la sediul ISJ de unde au ridicat mai multe documente privind cea de a doua sesiune a examenului de bacalaureat. Acesta a spus că acțiunea de dimineață a fost mai degrabă un control decât o descindere. De asemenea, Răducu Popescu a explicat că ISJ Constanța nu este parte în acest dosar ci doar furnizează anumite documente.




UPDATE - Potrivit România Tv în cazul celor două inspectorate ar fi vorba despre cazuri de mită dată în cadrul unor examene.


Mai multe percheziții au loc, în aceste momente, în Brăila și Constanța, la instituții publice și inspectorate școlare, unde există suspiciuni de corupție și luare de mită.


Perchezițiile au loc la mai multe inspectorate școlare din Brăila și Constanța, precum și la mai multe instituții publice. Infracțiunile comise au avut loc în perioada august-octombrie 2014, anunță realitatea.net.





Comentează știrea

Vasile
9 octombrie 2014
Locuri de munca pe timp de criza!

Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.443 secunde