Percheziții la Federația Română de Ciclism / Evaziune fiscală și abuz în serviciu

104
Percheziții la Federația Română de Ciclism /  Evaziune fiscală și abuz în serviciu - diicot13521891891355384569138321-1407227114.jpg

Articole recomandate

Polițiști de la Direcția de Investigare a Fraudelor desfășoară percheziții la Federația Română de Ciclism, într-un dosar în care conducerea forului, secretarul și contabilii, sunt suspectați de evaziune fiscală și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Aceștia au cerut fonduri de la ministerul Sporturilor pentru o competiție ce urma să aibă loc în SUA, dar la care sportivii români nu au mai ajuns. În această cauză vor fi conduse la audieri șapte persoane.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a reținut că destinația unor sume de bani alocate unei persoane juridice de drept privat din domeniul sportiv nu a fost respectată, acestea fiind distribuite la evenimente sportive care nu s-au mai desfășurat, situație rezultată și în urma verificării destinației bugetului alocat de către ministerul de resort, pentru participarea la o competiție sportivă în străinătate. Sumele de bani au fost decontate necorespunzător și cheltuite în alte scopuri decât cele pentru care fuseseră alocate, scrie puterea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.624 secunde