Lucrări RAJA. Află aici când se reia furnizarea apei în Constanța

261
2
Lucrări RAJA. Află aici când se reia furnizarea apei în Constanța - apa-1407228053.jpg

Articole recomandate

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire și deviere a unui tronson din conducta de alimentare cu apă, din zona Universitate, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, S.C. RAJA S.A. a întrerupt furnizarea apei potabile, astăzi, încă de la ora 8,00.

Sunt afectați consumatorii de pe bulevardul Aurel Vlaicu de pe tronsonul delimitat cu intersecțiile cu aleea Universității și bulevardul Tomis, precum și abonații de pe străzile Diamantului, Smaraldului, Agatului, Opalului și Perlei. Furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 18,00.

"Ne cerem scuze față de abonații afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că S.C. RAJA S.A. Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt", precizează reprezentanții RAJA.



Comentează știrea

nix
5 august 2014
oprire apa-elexirul vietii

Mai se inlocuiesc tronsoane in plina vara?! Au fost si fluctuatii de tensiune electrica cumva le-au sarit conductele in aer?! Dupa cum scrie in articol ca de la ora 8 va fi oprita apa pana la 18 de ce acum la ora 21:30 nu este inca apa?!! Oricum la 8 dimineta exista abia cam de cand trebuia data drumul a fost oprita,cumva a-ti gresit anuntul?!!

stef
5 august 2014
bd tomis

Dați drumul la apaaaaa!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6467 secunde