Update. RĂFUIALĂ între POLIȚIȘTI LOCALI, în județul Constanța

431
Update. RĂFUIALĂ între POLIȚIȘTI LOCALI, în județul Constanța - 13octombriebataiepolitistilocali-1413187534.jpg

Articole de la același autor

UPDATE -  Cei trei suspecți au fost arestați preventiv de magistrații Judecătoriei Constanța, pentru 30 de zile.


Trei bărbați din localitatea Ovidiu au fost reținuți și urmează să fie prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzați că s-au răzbunat pe doi oameni ai legii – un polițist local și un agent de poliție din cadrul Postului de Poliție Ovidiu. Motivul: cele două victime au depus mărturie într-un dosar penal, în care sunt anchetați mai mulți hoți de combustibil, dar și doi polițiști, dintre care unul local, care i-au ajutat. 


Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, Nicolae Lupu, Lucian Dumitru și Petrică Ghiban sunt anchetați pentru răzbunare pentru ajutorul dat Justiției, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. În noaptea de vineri spre sâmbătă, 10 spre 11 octombrie, în jurul orei 2,20, "în timp ce se aflau în incinta barului "Cafe Komodo" aparținând S.C. A.& D. P. SRL din oraș Ovidiu, str. Căminului, jud. Constanța, cei trei inculpați au provocat un scandal, cu prilejul căruia, în scop de răzbunare, au agresat-o fizic pe persoana vătămată V.I., polițist local, cauzându-i vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare circa 11-12 zile de îngrijiri medicale, iar inculpatul DUMITRU LUCIAN a agresat-o și pe persoana vătămată P.M.F., agent de poliție, cauzându-i vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare circa 6-7 zile de îngrijiri medicale".

Incidentul a avut loc ca urmare a faptului că victimele au dat declarații în calitate de martori într-o cauză penală nr. a Parchetului de pe lângă Tribunalului Constanța în care erau cercetați numiții Aurel Lupu, fratele inculpatului Nicolae Lupu și Ion Lupu, unchiul inculpatului Lucian Dumitru.


În urma scandalului provocat, inculpatul Nicolae Lupu a distrus două mese, precum și alte bunuri din incinta localului public, cauzând persoanei vătămate C.S., administratorul S.C. A.& D. P. SRL, un prejudiciu estimat de 5000 lei.

"Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", au precizat constănțenii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : A izbit în plin o altă mașină
Pagina a fost generata in 1.2977 secunde