UPDATE / Tânăr de 17 ani, GĂSIT FĂRĂ VIAŢĂ, ÎN ZONA CAMPUS DIN CONSTANŢA! Acesta fusese dat dispărut

4057
3
UPDATE / Tânăr de 17 ani, GĂSIT FĂRĂ VIAŢĂ, ÎN ZONA CAMPUS DIN CONSTANŢA! Acesta fusese dat dispărut - xunpasmareinluptacuinfractorii16-1712225471.jpg
Descoperire macabră la Constanţa. Trupul neînsufleţit al unui minor de 17 ani a fost găsit, în zona Campus, iar oamenii legii demarează cercetări. 


Oficial de la Poliţia Constanţa


La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii au identificat trupul unui minor, de 17 ani, în apropierea unui bloc în construcție din municipiul Constanța. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul acestuia. Cercetările în acest caz sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.


Minorul fusese dat dispărut




Potrivit oamenilor legii, este vorba despre minorul Platon Cristian, în vârstă de 17 ani, din comuna Slava Cercheză, județul Tulcea, care fusese dat dispărut.




Ştirea iniţială


În data de 3 aprilie, Poliția Stațiunii Mamaia a fost anunțată cu privire la plecarea voluntară a unui băiat, numit Platon Cristian, în vârstă de 17 ani, din comuna Slava Cercheză, județul Tulcea.

Potrivit datelor furnizate de autorități, la data de 3 aprilie, în jurul orei 12:00, băiatul ar fi părăsit în mod voluntar domiciliul din stațiunea Mamaia, unde locuiește fără forme legale, fără a reveni până în prezent.

Platon Cristian are 1,78 metri înălțime, 78 de kilograme, ochi albaștri, păr blond și scurt. La data plecării purta pantaloni de culoare neagră, tricou alb și încălțăminte gri.

Cine are informații în legătură cu acest băiat, este rugat să contacteze autoritățile prin apel la 112, sau Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean, la numărul de telefon tel. 0241.611.364.


Comentează știrea

Draga Redactie !
4 aprilie

Hotariti-va odata sau cereti detalii suplimentare. Ati pus poza cu copilul initial, cel recent disparut ! Se confirma sau nu ! Ati zis 17 ani, cum a fost identificat ? Vizual sau dupa un act. Pe act e cert altfel doar e evaluare sumara ! Cadrul e de lumina, ceva mai multa si pt. redactie, adica tartacuta sa functioneze cum trebuie !

putin mai mult profesionalism
4 aprilie

"Din câte se pare dupa aspectele vizuale , ar fi vorba despre minorul dispărut din stațiunea Mamaia" si notificati si sursa de date la virsta !

putin mai mult profesionalism [ CI ]
4 aprilie

e cert pe CI[act] plus identificare vizuala !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9432 secunde