Update - Tragedie după tragedie. Autocar cu români, răsturnat în UNGARIA

243
Update - Tragedie după tragedie. Autocar cu români, răsturnat în UNGARIA - autocarcuimigrantiromaniafostimp-1411370967.jpg

Articole recomandate

UPDATE - Doi cetățeni români au fost răniți grav și alți 11 au suferit răni ușoare după ce autocarul în care se aflau, cu 32 de persoane la bord, a alunecat într-un șanț în localitatea Mako din Ungaria, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe remis luni AGERPRES.


UPDATE - Un autocar în care se aflau 28 de români s-a răsturnat, azi, în localitatea Mako din Ungaria, aproape de granița cu România, pe autostrada M43, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit surselor citate, accidentul a avut loc în jurul orei 09.30, după ce autocarul, care mergea pe autostrada M43, spre România, s-a înclinat pe o parte și s-a răsturnat. În urma accidentului, au fost rănite mai multe persoane, însă niciuna nu este decedată, au precizat sursele citate.

Un autocar în care se aflau 23 de români s-a răsturnat în Ungaria. Accidentul s-a produs, în urmă cu puțin timp, în localitatea Mako. Autocarul venea de la Roma. 


Reamintim. Un alt accident în care a fost implicat un autocar care transporta români a avut loc duminică dimineață, în Bulgaria. Autocarul - în care se aflau 27 de români, dintre care doi șoferi, care veneau spre România din Turcia, de la Kușadasi - s-a răsturnat în Pasul Republika din Bulgaria, între localitățile Gurkovo și Veliko Târnovo, zonă muntoasă din țara vecină.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.599 secunde