Urmărire ca în filme, la Medgidia, pentru prinderea unor hoți

301
Un echipaj de jandarmi aflat în patrulare, sâmbătă seara, în jurul orei 20,00, pe drumul tehnologic al Canalului Dunăre Marea Neagră, în apropiere de parcul de agrement "Botaqua", Medgidia, a observat un autoturism Dacia 1310, staționat, cu portbagajul lăsat pe roțile din spate. Patrula auto s-a apropiat de mașină, moment în care șoferul a demarat în trombă în direcția podului rutier, spre ieșirea din localitate. În ciuda atenționărilor militarilor, ocupanții autoturismului au refuzat să oprească. Ba chiar, în apropiere de benzinăria de la ieșire din Medgidia, șoferul a accelerat, dar a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un copac.

Din autoturism au coborât două persoane care au fugit pe câmpul viran situat la ieșirea din localitate. Jandarmii au trecut la urmărirea acestora, reușind să le prindă după aproximativ 30 de minute, într-un canal de irigații aflat în zonă.

În portbagaj și în interiorul autoturismului, au fost descoperiți 80 de șpalieri metalici sustrași din via aflată de pe malul drept al Canalului Dunăre Marea Neagră, vie aparținând SC. FRUVIMED.SA Medgidia. Suspecții au fost predați Poliției Medgidia, care îi cercetează pentru furt calificat și distrugere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3776 secunde