Urmărire ca în filme pentru prinderea unor hoți

329
Doi tineri din comuna Mircea Vodă au încercat să scape de răspun-derea penală, după comiterea unui furt. Sâmbătă seara, în jurul orei 20,00, un echipaj al Inspectoratului Județean de Jandarmi se afla în patrulare pe drumul tehnologic al Canalului Dunăre - Marea Neagră; în apropiere de parcul de agrement "Botaqua" Medgidia, jandarmii au observat o Dacie 1310, staționată, cu portbagajul lăsat pe roțile din spate. Patrula s-a apropiat de mașină, moment în care șoferul a demarat în trombă, în direcția podului rutier, spre ieșirea din localitate.
A urmat o urmărire ca în filme: Dacia a pornit pe drumul spre Constanța, iar șoferul a continuat să accelereze, refuzând să oprească. În apropierea benzinăriei situate la ieșirea din Medgidia, șoferul urmărit a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a oprit într-un copac, pe marginea dreaptă a drumului. Din mașină au coborât doi tineri, care au rupt-o la fugă, pe câmpul viran din apropiere. Jandarmii, pe urmele lor. După 30 de minute, cei doi au fost găsiți ascunși într-un canal de irigații din zonă.
Suspecții au fost identificați ca fiind Gheorghiță Mirciu, de 23 de ani, și Ionuț Vasile, de 22 de ani. Cei doi fugiseră pentru că, înainte să fie văzuți de jandarmi, au furat 80 de șpalieri metalici din via aflată pe malul drept al Canalului Dunăre - Marea Neagră, aparținând SC Fruvimed SA Medgidia.
Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale pentru distrugere și furt calificat, cerce-tările fiind continuate de Poliția Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3386 secunde