Gigi Chiru, chemat la Poliție pentru declarații

434
9
Gigi Chiru, chemat la Poliție pentru declarații - gigichiruprimariaconstantenilor1-1337333600.jpg
Gigi Chiru, candidat la Primăria Constanța, a fost chemat la Poliția Constanța pentru declarații. Potrivit acestuia, a primit ieri citație să se prezinte la Poliția Municipală, după ce USL i-a făcut o plângere "pentru că Fundația Christian Gigi Chiru dă ajutoare pentru medicamente". "Nu o să mă prezint la Poliție. Să mă aresteze dacă vor", a mai precizat Chiru.

Comentează știrea

Ave Caesar
18 mai 2012
S-a intors roata

A venit vremea sa stigam:asta este politia lui Victor Ponta sau justitia lui Nastase,sau sa ma pupati in fund sau toata treaba asta este o facatura politica pusa la cale de dictatorul Crin Antonescu.Ce,numai Mazare are dreptul sa gandeasca asa ? Noi avem trei Romanii,poate chiar mai multe:Romania prostilor, Romania lui Basescu si Romania lui Mazare.Domnule Chiru,procurati-va o bereta portocalie si-l dati gata pe Imperator.

mina
18 mai 2012
e vrajala

Asta este mangla lor MAZARE-CHIRU. Sobolanu asta mic de Chiru face doar circ la misto, el de fapt e mana-n-mana cu Mazare care ii dicteaza ce sa faca, altfel nici n-ar sti. Chiru e un incult, mincinos care s-a vandut lui mazare RUSINE!!!

Om
21 mai 2012
Toti se vand

Pai daca tot s-a vandut Chiru hai sa ne vindem toti...sa ne resemnam si sa-l votam tot pe Mazare..si sperantele noastre catre mai bine sa se duca lin pe Dunare.Nu sunt de acord,Mina...nu te supara!Nu cumva s-a vandut si Palaz?...Daca tot nu mai avem cu cine vota..sa speculam ca se vand toti.Pai daca tot imparte coruptia Mazare asta hai sa-l dam la o parte...ce credeti?

Cetatean
21 mai 2012
Vot

Pai normal ca daca vine un om dornic sa faca ce e de facut in constanta vin lacheii lui mazare si cauta sa il puna la colt. Omul asta nu a facut decat sa ne ajute pana acum. pe 10 il vom vota pentru ca merita

adelina
21 mai 2012
nu vedeti decat ce vreti sa vedeti

voi astia de comentati aiurea, unde va este baza? ce argumente avezi? dar dovezi? acum 2 ani omu asta pe care voi scuipati a platit medicamente pentru cineva bolnav de cancer. fara publicitate, fara valva. eu pot sa vad binele, pentru ca dotorita lui mama mea e bine e in remisie. voi improscati cu noroi pe presupuneri.

emil
21 mai 2012
tara surzilor numai cu orbi

constanta e surda si oarba se observa, vede ce i se zice de mazare sa vada. aude ce ii zice mazare sa auda.

Bogdan
21 mai 2012
Vai

Vrea omu sa faca un bine si uite ce iese. In ce tara traim! E rusinos! Sa-l cheme la politie pentru ca ajuta oamenii astia bolnavi care n-au bani sa-si cumpere singuri medicamente? O, vai!

augustin
21 mai 2012
mizeria

cat de jalnic poate sa fie acest radu mazare. Vota-ti Gigi Chiru!

H
22 mai 2012
H

da pentru Gigi CHIRU!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9395 secunde