Chiru va merge la prânz cu Mazăre

604
12
Chiru va merge la prânz cu Mazăre - img0227-1337336457.jpg
Chiristian Gigi Chiru a declarat astăzi, în cadrul conferinței de presă, că polițiștii au descins abuziv, ieri, în sediul Primăriei Constănțenilor, agresând staff-ul de campanie precum și oamenii care se aflau în clădire pentru a-și viza voucherele pentru medicamente.

"Poliția a descins ieri în sediu și a răscolit tot. Au intrat fără mandat, abuziv. Polițiștii au spus că au venit pentru depistarea infracțiunilor. Voluntarii de la Primăria Constănțenilor au fost abuzați, mai multe persoane au fost luate la secție fără voia lor. Au fost și la farmaciile cu care sunt în colaborare. Toți deținătorii care au luat cupoanele medicale de la Gigi Chiru vor fi audiați. Cel care se declară apărătorul oamenilor săraci împiedică dreptul la sănătate prin intermediul cupoanelor date de mine. E o lipsă de bărbăție din partea lui Mazăre care refuză să discute cu Gigi Chiru. Îl invit să-și retragă dulăii și să discute direct cu mine, televizat sau nu", a declarat Chiru.

Mai mult de atât, candidatul PDL afirmă că a depus plângeri penale pentru abuz în serviciu, violare de domiciliu și amenințare împotriva organelor care au participat la descinderile de ieri.

Chiru afirmă ca acele controale au fost făcute ca urma a unor "directive" ale USL.

"Ne-au acuzat că dăm mită electorală în condițiile în care ei cheamă constănțenii prin diverse invitații la un prânz cu primarul Radu Mazăre. De ce nu se duce poliția și acolo pentru a-i legitima pe toți cei prezenți. Vă anunț de acum că voi participa la acest eveniment, am o invitație și normal ar fi să mi se permită să intru", a spus Chiru.

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Ionut
18 mai 2012
mucii pe el

bravo chiru, du-te si da-i o flegma intre ochi din partea noastra, fa-l praf...

delia
18 mai 2012
prea fricos mazare

nu va avea curajul sa se intalneasca cu chiru, din comportamentul lui mazare se vede clar ca are oaresce temeri cu privire la viitoarele alegeri

andreea
18 mai 2012
vesti

dl chiru asteptam vesti de cum a decurs pranzul cu mazare

ovidiu
18 mai 2012
in numele constantenilor

si va rugam sa ii transmiteti actualului primar toate urarile noastre: mult ghinion in alegeri si in campanie, rusine ca isi bate joc de oameni, rusine ca are puterea ne legala sa instige politia catre ceilalti candidati la primarie, mult noroc in pierderea alegerilor, multa bafta pentru plecarea definitiva pe meleagurile din madagascar

Nemo
19 mai 2012
Cupoanele medicale

Primaria constantenilor, organism fara statut, functioneaza ca un joc de copii cu serioase probleme psihice, condusa de niste insi ce se pretind salvatorii tomitanilor. Fiti seriosi, si nu dati crezare acestor facaturi. Ma intreb ce fac organele statului cand vad ca uzurparea autoritatii este scoasa la lumina zilei? De unde sunt platiti cei ce sunt cu treburi prin acele spatii? Cine suporta toate cheltuielile? Ce fel de acte emit cei din primaria constantenilor.. Noi care stiam ca PRIMARIA MUNICIPIULUI CONSTANTA raspunde de bunul mers al urbei si nu primaria acestui individ ce ridica pretentii la conducerea treburilor locale. Ce a facut si face D-l Radu Mazare nu a facut si nici nu o sa mai faca, mult timp, altcineva. Daca cineva infiinteaza o societate comerciala fara autorizatie, este sanctionat. Acest ins perturba administratia locala si cei indrituiti se fac a nu observa? Terminati cu impostura cat mai aveti timp.

George
21 mai 2012
pranz?

Sunt convins ca Mazare nu va accepta sa ia pranzul cu Chiru. Ii este teama sa dea ochii cu el. Se simte prea vinovat! Nu poate sta drept un fata unui om cinstit care face atat bine Constantei.

xyz
21 mai 2012
Problema

Problema este ca PRIMARIA MUNICIPIULUI CINSTANTA ,dragul meu Nemo ,nu are primar.Explica-mi daca te poti duce acolo sa vb cu cineva vreodata sau sa expui probleme,chiar si din cele mai marunte si cineva sa-ti dea atentie?!Ceea ce trebuie sa terminam este cacealmaua lui Mazare.Domnul Chiru se arata interesat de problemele oamenilor si el ar trebui sa fie primar

alina
21 mai 2012
chiru castiga

mazare sa termine cu circul asta ieftin. Chiru va castiga oricum

teodor
21 mai 2012
nu ma mai mira nica

oras orb si surd. cand o sa belesti ochii sa vezi ce se intampla cu tine. cand o sa casti urechiile la ce se vorbeste cu adevarat. Selectezi ce ti convine. Cand o sa te saturi de bataie de joc si umilinte???

Ioana
21 mai 2012
??

mazare, ai curaj sa dai ochii cu Chiru? cu rivalul tau, ce are un caracter fix pe dos fata de tine, ce este placut de oameni, cel care iti va lua locul?

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Mai 2012
Stire din Politică-Administrație : "Mazăre e disperat"
Pagina a fost generata in 0.4471 secunde