Primăria Constănțenilor, luată cu asalt de locuitorii orașului

1215
35
Primăria Constănțenilor, luată cu asalt de locuitorii orașului - primariaconstantenilor2-1337201716.jpg
În intervalul 7 -13 mai la Primăria Constănțenilor condusă de Christian Gigi Chiru au fost depuse de cetățeni 80 de sesizări noi. Majoritatea celor care vin la primărie reclamă lipsa locurilor de muncă, valoarea mare a facturilor de la RADET, lipsa spațiilor de joacă pentru copii sau a parcurilor.
De asemenea, printre problemele reclamate constant de cetățeni se numără și numărul mare al câinilor comunitari, gunoaiele de pe străzi sau dintre blocuri, copacii bătrâni care riscă să se prăbușească peste mașini sau peste case, starea proastă a străzilor și trotuarelor dar și lipsa canalizării în multe zone ale orașului.
Un segment important îl reprezintă și cei care au dosare de retrocedare pentru diverse imobile sau terenuri și care sunt plimbați de ani buni de reprezentanții autorităților locale.
De la inaugurarea Primăriei Constănțenilor și până în acest moment au fost depuse peste 600 de sesizări din care au fost rezolvate aproximativ 500.

Comentează știrea

35 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Nelu
17 mai 2012
Bravo Chiru

Domnule Chiru, va apreciez mult pentru ceea ce faceti. Am incredere ca odata ce veti ajunge la conducerea primariei veti putea sa faceti si mai multe pentru noi. Va multumim ca ne incurajati copii, tinerele talente carora le dati ocazia sa se afirme. Va multumim si pentru ca incercati sa solutionati problemele de saracie prin locuri de munca si nu prin pomana. Avem tot respectul pentru dvs, si va sustinem. Pe 10 va vom vota, pentru un oras mai curat, fara caini maidanezi si cu facturi mai mici la caldura.

Chiru va iesi primar
17 mai 2012
Pt Daniel

Bai baiatule...ce ti se pare tine gargara?NU ti-e rusine sa-i spui Mantuitorul ?Stai acasa si taci,asculta o muzica,vezi un film,fa-ti de lucru daca te plictisesti.E cam nasol sa-l vezi pe idolul tau cum paraseste primaria ...ca oamenii il apreciaza pe Dl Chiru,ca el ii ajuta si se conporta ca un primar adevarat.El va iesi primar ,te agiti degeaba..:)

diana
17 mai 2012
chiru primar

Domnule Chiru,multumim pentru ceea ce faceti pentru noi,dvs ne dati speranta ca se mai poate face ceva pentru problemele cu care ne confruntam.Doamne ajuta ca toti constantenii sa deschida ochii la timp,sa vada ce se intampla in jurul lor,sa se gandeasca ce viitor vom avea daca mazare va mai fi inca 4 ani primar.Votati Chiru pentru un viitor mai bun

rzvan
17 mai 2012
ne pasa de constanta

foarte bine ca a-ti mers la primaria constantenilor pentru ca este singura care se implica in probleme din Constanta!Gigi Chiru este cel care trebuie sa fie urmatorul primar. Vota-ti Gigi Chiru!

Steluta
17 mai 2012
felicitari

Din 600 de cazuri, 500 rezolvate - asta spune multe despre Gigi Chiru. Am incredere ca va fi un primar bun!

un geniu inca viu
17 mai 2012
catre retarzi

Ba ateule asa te au invatat pesedistii sa iei numele Domnului in desert. jeg uman subliniaza ce ai de zis fara sa injuri sau sa implici religia. Pentru primul comentariu

nicoleta
17 mai 2012
.

un om care merita sa fie primar, nu ca altii care doar promit marea cu sarea. Domnule Chiru, noi contam pe dumneavoastra ca veti avea grija si de tinerii din Constanta. Va apreciez munca si pe 10 va voi vota!

corina c
17 mai 2012
Chiru primar

Ne-am dat si noi sema cine este in stare sa faca ceva pentru constanta,felicitari dle Chiru.Constanta are nevoie de un primar ca dvs.

un cunoscator
17 mai 2012
FRICA

E pentru prima data cand lui mazare ii este frica. Domnul CHIRU vrea sa ne scape de Mazare iar noi ne-am saturat. Ne face de ras peste tot rade lumea de noi ce primar mascarici avem la CONSTANTA

Daniel
17 mai 2012
Pentru POSTACI

Ma fraierilor cu sonerie. Uite facem o prinsoare. Daca iaese Chiru primar asa cum latrati voi pe aici eu am sa ofer public datele personale pt a ne intalni si cere scuze ca am gresit. Stiu sa si pierd in contextul in care Fraierilor personal nu am mai iesit la vot in Constanta pt primari din 2004. Dar acum, daca acest Chiru nu iese primar, astept sa va vad pe toti stransi in fata Primariei Constantenilor si sa urlati ca sunteti FRAIERI. Ba eu nu votez cu Pastaie ma doare la basca de el si gasca lui ca mie nu mi-a facut nimic personal. Incerc doar sa va supn ca NU AVETI NICI O SANSA! Aparatul administrativ este in mana lui. Politia este la mana lui. mai trebuie sa mai continui? NU VA MAI IMBATATI CU APA CHIOARA! ATAT! Si cand mai folosim pe acilea figuri de stil, nu le mai luati literar.

35 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3786 secunde