De ce s-au plâns locuitorii din Palas lui Gigi Chiru

1521
32
De ce s-au plâns locuitorii din Palas lui Gigi Chiru - gigichiruinpalas1-1337015433.jpg
Candidatul la Primăria Con-stanța, Christian Gigi Chiru, împreună cu inspectorii civici au vizitat, ieri, cartierul Palas. Demersul acestora a pornit în urma numeroaselor reclamații primite la sediul Primăriei Constănțenilor care vizau faptul că sunt foarte multe familii în zonă care nu au acte pe case, sunt o mulțime de străzi fără canalizare, mulți câini comunitari și mormane de gunoaie lăsate pe locurile virane.
Oamenii s-au mai plâns că, în zilele în care li se ridică gunoiul cei de la firma de salubrizare evită să adune și aceste resturi luând doar ce este scos în pubele în fața curților.
Christian Gigi Cgiru a discutat cu oamenii despre problemele lor și
le-a promis că, după 10 iunie, când va ajunge la Primăria Constanța îi va ajuta să și le rezolve. În ceea ce privește cele peste 200 de familii fără acte de proprietate a locuințelor, Christian Gigi Chiru a spus că se va ocupa împreună cu avocații care acordă consultanță în cadrul "Primăriei Constănțenilor", pentru ca ei să intre în legalitate.

Comentează știrea

32 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Daniel
15 mai 2012
Hai la vot!

Noi, cei cu inima curata si dornici de schimbare, sa mergem brat la brat la vot si sa punem stampila pe Chiru. El ne va aduce o viata buna, o viata noua nu voua. Am deja gusa plina de gargara lui si vreau sa mai dau si la alti fraieri. Hai la vot la vot la vot, sa i-o tragem tot in........ bot.

recunoaste
15 mai 2012
te rugam

tie iti place biberonu... hai dani maica. iti da lapticu mazaricu??? :))) macar te plateste bine pentru rahatu turnat sau doar ca esti tu baiat "bun" te vinzi pe frunze si instigi oamenii la prostii?

Răspuns la: Hai la vot!
Adăugat de : Daniel, 15 mai 2012
Noi, cei cu inima curata si dornici de schimbare, sa mergem brat la brat la vot si sa punem stampila pe Chiru. El ne va aduce o viata buna, o viata...
lavinia
15 mai 2012
Chiru primar

e bine ca avem cui sa i spunem de problemele noastre,pacat ca mazare, primarul care ar trebui sa faca ceva sa ne ajute, e total neinteresat de ceea ce se intampla in Constanta,pe 10 iunie avem sansa de a face ceva pentru viitorul nostru,pe 10 iunie votez Chiru primar.

alexandra
15 mai 2012
un nou primar

chiru merita sa fie primar,chiar se implica in problemele constantenilor,avem nevoie de un primar ca el ,Constanta merita mai mult.

catalina
15 mai 2012
vot chiru

multumim dle chiru,in sfarsit cineva il va invinge pe mazare,ii ajunge ,a stat 12 ani degeaba,e timpul sa lase locul unei persoane caruia ii pasa de Constanta

anonim
15 mai 2012
...

Christian Gigi Chiru este un om de nota 10. merita se ne reprezinte pe noi, se lupta pentru ca noi sa devenim ce am fost odata. Felicitari Chiru si meriti sprijinul nostru.

dorina
15 mai 2012
Chiru primar

Pe 10 iunie e timpul sa iesim cu toti la vot,sa votam pentru binele constantenilor,sa nu mai facem aceeasi greseala ca si pana acum si apoi sa incepem sa ne plangem ,ba ca nu avem trotuare asfaltate, ca nu avem parcuri ,ca o sa ajunga constanta un oras plin de prostitutie ,sa nu ne plangem apoi ca sunt atatea probleme de rezolvat si nu are cine sa faca asta,dl chiru merita votul nostru,el doreste sa -i ajute pe constanteni si face asta dezinteresat.

eugen
15 mai 2012
Constanta merita mai mult

dl chiru reprezinta o amenintare pentru mazare , pt ca dl chiru doreste sa faca cu adevarat ceva pentru constanta,noi ar trebui sa i dam sansa sa ne arate ce poate face, lui mazare i-am dat 12 ani sa faca ceva pentru noi si am fost dezamagiti,e timpul pentru o schimbare,Constanta merita mai mult.

Anonymous
15 mai 2012
BLA BLA BLA

sunt toti o apa si-un pamant...ajunge la CIOLAN si uita de sarman...e penibila situatia la Constanta.... un oras cu 600.000 de locuitori sa nu aiba un om cu adevarat capabil sa faca ceva dar s-o si demonstreze in pre-campanie nu doar cand incepe campania...

anonim
15 mai 2012
pentru Anonymous

In constanta exista un om capabil sa schimbe multe chestii, si acela este dl chiru doar ca noi constanteni trebuie sa ii dam ocazia sa ne demenstreze cat de mult poate face pentru noi si cat de mult se va schimba situatia noastra. Doar ii trebuie o sansa ca sa aibe ocazia asta.

32 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4371 secunde