Cu ajutorul lui Gigi Chiru, toate aleile din cimitirul musulman vor fi pietruite

687
2
Cu ajutorul lui Gigi Chiru, toate aleile din cimitirul musulman vor fi pietruite - chirulacimitir-1336682085.jpg

Articole de la același autor

Christian Gigi Chiru s-a întâlnit, ieri, cu mai mulți reprezentanți ai musulmanilor din Constanța, care i-au cerut ajutorul într-o problemă pentru care nu găseau urgent rezolvare. Mai exact, oamenii aveau nevoie de piatră pentru asfaltarea aleilor din cimitirul musulman din cartierul Anadalchioi. Drept urmare, Chiru nu s-a lăsat rugat și a răspuns cu promptitudine dorinței lor.
În consecință, ieri, în curtea cimitirului au fost aduse aproximativ 300 de tone de piatră cu care se vor asfalta toate aleile.
"Cele aproximativ 300 de tone de piatră reprezintă o donație din partea fundației care îmi poartă numele. Donația este făcută în urma solicitării Muftiatului. Pentru mine este o plăcere să dau o mână de ajutor comunității musulmane din Constanța. Piatra a sosit, de aceea sunt aici, pentru a face recepția, iar lucrările de pietruire vor începe imediat", a declarat Christian Gigi Chiru în momentul în care a ajuns la cimitirul musulman din cartierul Anadalchioi.

Comentează știrea

aise
11 mai 2012
oglu

dl chiru, va rugam sa ajutati si mezarlik'ul din bd filimon sirbu. oricum turcii turci din municipiul constanta sunt cu dvs. va multumim. sigur veti fi primarul constantei.succes

Fonduri UE
21 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.592 secunde