Cartierul Faleză Nord, luat la puricat de inspectorii lui Gigi Chiru

3075
44
Inspectorii civici din cadrul "Primăriei Constănțenilor" conduse de Christian Gigi Chiru au inspectat în cursul zilei de ieri cartierul Faleză Nord. Ei au constatat că principala arteră din zonă, strada Unirii, este în stare jalnică de luni bune. "În dreptul complexului, gropile au fost astupate cu pietre care sunt aruncate de pe o parte pe alta a carosabilului de autoturisme. Doar atunci când plouă bălțile reușesc să mascheze gropile, devenind adevărate capcane atât pentru șoferi cât și pentru pietoni", a spus unul dintre inspectori.
Pe de altă parte, oamenii din zonă s-au plâns inspectorilor că trotuarele sunt deteriorate, scările de acces distruse, există prea mulți câini comunitari iar vegetația crește în voie deși autoritățile locale alocă sume mari din buget pentru întreținerea spațiilor verzi.
Totodată, oamenii sunt revoltați deoarece în așa-zisul "Cartier al Consilierilor" străzile sunt asfaltate și se face constant curățenie, pe când faleza din dreptul blocurilor se prăbușește iar gunoiul nu este ridicat cu lunile.

Comentează știrea

44 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 
Crina
11 mai 2012
Dati mai departe, pentru siguranta copiilor nostri.

Atentie! Vehiculeaza vorba ca Radu Stefan Mazare, edilul Constantei, ar avea SIDA. Zvonurile sunt adevarate, iar constantenii stiu. Primarul a fost detectat sero-pozitiv in Brazilia, in 2003, la o clinica din Sao Paulo, unde ulterior i s-a fost furat dosarul si vandut unui paparrazo, care l-a santajat pe Mazare, acesta din urma platind o suma colosala de bani pentru tacere. Regional, primarul este acoperit in continuare prin media controlata, cu suportul PSD. Informatia insa a aparut public in forma documentului oficial scanat si incarcat pe un site public in iarna anului 2011. Site-ul a fost suspendat ulterior la cerere, sub motiv de continut ilicit. Atentie mare: Radu Mazare NU are ciroza ori boala de ficat, el sufera de primul stadiu al maladiei transmisibile prin contact intim. Membrii conducerii au fost informati, dar invitati la tacere. O declansare a stirii prin mass-media ar fi fatala conducerii consiliului local Cta, spune un angajat al primariei, ce prefera sa ramana in anonimat spre siguranta locului de munca. Sursa infectarii lui Mazare se pare a fi contactul neprotejat avut cu tinere din America de Sud si Africa (Madagascar) din ultimii 10 ani, invitate la petreceri private pe yacht-uri. Un sfat aditional si folositor: in cluburile din Mamaia umbla o grupare secreta de infectati HIV, in mare oameni cu situatie materiala deosebita. Asadar petrecaretii sunt invitati la prudenta, in special fetele. Dati mai departe, pentru ca oamenii sa stie.

Sida lu` Eba
11 mai 2012
Mai " e " DobiBoci!!!

Crina-Hai Sictir!!. Cutia postala(jignita) de catre Jiji l`amorozo( piru ),ii transmite si lui un sincer :Hai Sictir!

Constanta
11 mai 2012
Mai Chirule

Acum 4 ani, Manea ala a fost mai radical decat tine. Prezenta filmulete cu vila Mazaroiului din Brazilia. Si tot la nimic nu i-a folosit. Astazi, daca tu imi ceri sa nu-l votez pe Mazare doar pentru ca are o boala, te cam paste Consiliul Discriminarii. Boi mai sunteti, zau asa...

Răspuns la: Dati mai departe, pentru siguranta copiilor nostri.
Adăugat de : Crina, 11 mai 2012
Atentie! Vehiculeaza vorba ca Radu Stefan Mazare, edilul Constantei, ar avea SIDA. Zvonurile sunt adevarate, iar constantenii stiu. Primarul a fost...
Ahahahahaha...
11 mai 2012
Manipulare jegoasa

Cum e asta? "Zvonurile sunt adevarate, iar constantenii stiu" iar la final "Dati mai departe, pentru ca oamenii sa stie"? Pai sau stiu deja oamenii sau vrei tu sa-i faci sa creada asa?! :))) Am vazut manipulari frumoase, am vazut manipulari subtile si, acum, am trait sa vad si manipulari din manual fara pic de imaginatie. :)))

Răspuns la: Dati mai departe, pentru siguranta copiilor nostri.
Adăugat de : Crina, 11 mai 2012
Atentie! Vehiculeaza vorba ca Radu Stefan Mazare, edilul Constantei, ar avea SIDA. Zvonurile sunt adevarate, iar constantenii stiu. Primarul a fost...
Marius
11 mai 2012
Sanatos nu o fi GOLANUL, asta-i clar

Pentru cei prosti: votati pe Mazare.

ghitza
11 mai 2012
se vede cum sar coruptii sa il apere pe escroc

numai escrocii sar in apararea acestui sacal de primar. sa va duceti totii cu el, la sectia de testare din Sao Paulo :))))

Da
11 mai 2012
Sunt corupt

Am stabilit cu ma-ta sa-ti fac un fratior, dar i-am cerut bani pentru asta...

Răspuns la: se vede cum sar coruptii sa il apere pe escroc
Adăugat de : ghitza, 11 mai 2012
numai escrocii sar in apararea acestui sacal de primar. sa va duceti totii cu el, la sectia de testare din Sao Paulo :))))
Pica Mazare + PSD in toamna
11 mai 2012
coruptii se sufoca, horcaie

A fost un joc de-al marinarului. In toamna, PSD se duce la rapa cu tot clanul MAFIEI ROSII. Deja s-au facut de ras, CV-uri false, plagiat, numai minciuni, ne cred prosti. S-a terminat. In toamna, iesim toti la vot. Va rupem!

Coruptii urla
11 mai 2012
Adevarul doare

Formula matematica a USL: Prosti + Inculti + Retardati + Smenari + Hoti + Comunisti + Bosorogi senili = USL

Io
11 mai 2012
La mine sa insisti mai mult:

nu mai sunt de mult virgin si am si circumcizie. Da' tu sa insisti pana ma rupi :)))

44 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3697 secunde