Mizeriile orașului, identificate de inspectorii de la "Primăria Constănțenilor"

553
8
Mizeriile orașului, identificate de inspectorii de la

Inspectorii civici din cadrul "Primăriei Constănțenilor" au răspuns solicitărilor venite din partea locuitorilor din oraș și s-au deplasat în Zona Autogării Sud. Ca și în restul orașului, problemele sesizate s-au dovedit a fi reale.
În urma verificărilor, inspectorii au constatat pe strada Labirint numărul 6 că, în urma demolării garajelor, au rămas grămezi mari de moloz și gunoi. Începută în 2008 cu surle și trâmbițe, acțiunea de demolare s-a dovedit a fi un fiasco total, pentru că pe locurile respective nu au fost făcute parcări noi, spații de joacă sau spațiile verzi promise. Din contră, totul arată acum ca o zonă părăsită. Cei care locuiesc aici susțin că au depus numeroase solicitări către autoritățile locale, dar sesizările lor au rămas fără niciun răspuns sau efect.
De asemenea, o altă zonă vizată a fost locația de pe strada Oborului. Potrivit inspectorilor, la numărul 23, sunt porțiuni unde trotuarul nu mai există iar atunci când plouă, oamenii sunt obligați să circule prin mocirlă. Un alt punct fierbinte pe harta sesizărilor primite de inspectorii civici din cadrul "Primăriei Constănțenilor" îl reprezintă și Autogara Sud. La intrarea din strada Theodor Burada se amestecă mirosul de mâncare de la restaurantul din zonă cu mirosul gunoaielor aruncate în boscheți și cu cel de urină. Fiind singura autogară funcționabilă în acest moment din oraș, oamenii cer ca autoritățile să se preocupe mai mult de curățenia din zonă.
În acest context, "primarul constănțenilor", Christian Gigi Chiru, va cere celor ce sunt responsabili remedierea acestor probleme într-un timp cât mai scurt. În zilele următoare, inspectorii civici vor fi prezenți în toate zonele orașului pentru a identifica și a încerca rezolvarea problemelor sesizate de cetățeni.



Comentează știrea

Marcela
4 mai 2012
gunoaie

Primaria Constanenilor condusa de domnul Gigi Chiru, solutioneaza si observa probleme ce dainuiesc de ani de zile, pe care altii, in 4 mandate nici nu le-au bagat in seama! Felicit pe domnul Chiru caruia ii doresc sa ajunga sa ne conduca!

Eli
4 mai 2012
s

Felicitari, foarte bine, e bine ca cineva s-a gandit si la problema acesata. Bravo, domnul Chiru!

ada
4 mai 2012
vezi sa nu

degeaba se strofoca chiru, ca lu mazare nu i convine sa faca curat. cu banii pe care ii da sa stranga gunoiu, mai sponsorizeaza un club ... o fetita...

Miu
4 mai 2012
macar

Da mai Ada, dar macar vad si oamenii cui ii pasa cu adevarat de Constanta! Poate ies si ei la vot. N-or lasa ca tot pensionarii sa ne aleaga primarul, doar pentru ca primesc mici de 1 mai....

ada
4 mai 2012
pentru Miu

nu vreau sa fiu pesimista dar tu nu vezi ca are 2 categorii importante de sustinatori. pensionarii care se umilesc luna de luna pentru o pomana de ... si tineretu disperat dupa senzatii tari disperatu dupa clubareala si mistocareala. ... ma ia disperarea cand vad atatia oamenii incapabil sa distinga gunoiu din mazare.

Răspuns la: macar
Adăugat de : Miu, 4 mai 2012
Da mai Ada, dar macar vad si oamenii cui ii pasa cu adevarat de Constanta! Poate ies si ei la vot. N-or lasa ca tot pensionarii sa ne aleaga...
bok
4 mai 2012
gigi chiru, ospatarul constantenilor

De ce nu se sesizeaza justitia pt ca jiji chiru foloseste ilegal denumirea de primaria constantenilor si primarul constantenilor? PRIMARUL ALES AL CONSTANTENILOR ESTE RADU MAZARE

marina
7 mai 2012
pentru bok

da bok, cred ca ar trebui sa te obisnuiesti cu titlurile domnului Chiru. Eu cred ca are toate sansele sa fie primar!

ada
7 mai 2012
pentru bok

In primul rand mazare este primarul constantei, ales de constanteni, iar primaria constantenilor, spre deosebire de nea mazare ajuta la rezolvarea rapida a problemelor ce tin din punct de vedere administrativ si juridic de primaria propriu zisa. exemplu bunica mea de 68 de ani s-a dus la primarie si i au pus picioru-n gura. la osparat cum zici tu un jurist a pierdut cu ea 2 ore, si a rezolvat problema. plus ca nu a fost obligata sa auda injuraturile edilului ales de constanteni.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7125 secunde