Christian Gigi Chiru și-a înregistrat candidatura pentru Primăria Constanța

686
1
Christian Gigi Chiru și-a înregistrat candidatura pentru Primăria Constanța - depunerecandidaturagigichiru3-1335890180.jpg
Însoțit de o parte din susținători, Christian Gigi Chiru s-a înscris oficial în cursa pentru Primăria Constanța din partea Alianței pentru Constanța.
"Constanța merită un primar care să se preocupe de oraș, de sărăcia de aici, de oamenii fără locuri de muncă, de tinerii fără perspective și viitor. La Constanta, de 12 ani nu s-a schimbat nimic, nimic în bine. La București, după cum vedeți, guvernele se schimbă. În ultimii 12 ani, am avut șase guverne, Năstase, Tăriceanu, Boc, Croitoru, Ungureanu și acum Ponta. Cu toate aceste schimbări, constănțenii au dus-o la fel de bine sau de rău, indiferent cine a guvernat țara. Alegerile locale se referă la administrația locală, și în mod direct la viața noastră în Constanța. Într-un oraș în care toți politicienii par să se fi predat și să fi făcut blat cu Mazăre, Christian Gigi Chiru vă spune că există viață și după Mazăre! Și chiar o viață mai bună", a declarat Chiru, după ce și-a înregistrat candidatura la Biroul Electoral Municipal.
El a mai precizat că cel mai recent sondaj de opinie arată că cetățenii Constanței își doresc un primar apropiat de oameni, interesat de problemele lor, implicat în viața orașului.
"Radu Mazăre nu este nimic din toate acestea. Constănțenii își mai doresc un primar cinstit, corect, incoruptibil. Cineva cu moșii prin Madagascar și Brazilia, care a muncit în ultimii 12 ani doar la stat, nu poate fi nici cinstit, nici corect, nici incoruptibil. Astăzi, Chiru deschide frontul de luptă directă cu dictatura locală instalată în anul 2000 și care nu se mai lasă dusă. Constanța merită mai mult, și Christian Gigi Chiru vă asigură că va oferi mai mult orașului nostru", a mai spus Chiru.

Comentează știrea

Echipa lui Chiru
2 mai 2012
Are ilicitul asta fata de primar?

"Constănțenii își mai doresc un primar cinstit, corect, incoruptibil". Ala esti tu Chirule! Sa traiesti bobocule, cum combati tu si sleahta ta, mai rar!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5546 secunde