Răsturnare de situație în PP-DD

Gheorghe Dinu intră în lupta pentru Primăria Constanța

1651
9
Gheorghe Dinu intră în lupta pentru Primăria Constanța - gheorghedinu813353821311-1335389619.jpg

Profesorul universitar doctor, avocatul Gheorghe Dinu, fost candidat la Președinția României în anul 2004, va intra în competiția electorală pentru câștigarea Primăriei Constanța din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu. Anunțul a fost făcut, ieri, de președintele filialei locale Constanța a PP-DD, Gheorghe Slabu, în cadrul unei conferințe de presă.
"Am acceptat această propunere deoarece am realizat că, toate partidele de pe eșichierul politic s-au compromis. De aceea, consider că trebuie să dăm o șansă acestui nou partid politic din România. Ca și constănțean consider că orașul Constanța trebuie să fie pe primul loc pe țară, înaintea Sibiului. Nu pot să spun decât că, dacă voi ajunge primar, la sfârșitul mandatului, Constanța va fi cel mai frumos și cel mai sigur oraș din țară", a spus Gheorghe Dinu.
Printre altele, el a precizat că, de-a lungul anilor, toate partidele din România i-au solicitat să candideze din partea lor pentru Primăria Constanța, inclusiv Ion Iliescu i-a propus acest lucru din partea PSD, însă a refuzat deoarece consideră că toate partidele sunt compromise.
În ceea ce privește lupta împotriva actualului primar Radu Mazăre, Gheorghe Dinu a spus că nu se teme absolut deloc.
"Pentru mine, la alegerile care urmează, un candidat redutabil este doar Radu Mazăre. Cred că am șanse foarte mari în lupta electorală cu el iar succesul meu va fi succesul constănțenilor", a precizat Gheorghe Dinu.
Profesorul universitar doctor Gheorghe Dinu are 57 de ani și este avocat.
Este absolvent al Colegiului Mircea cel Bătrân din Constanța și al Facultății de Drept București. La începutul carierei, între anii 1978-1986, a lucrat ca expert criminalist la Institutul de Criminalistică din cadrul Ministerului de Interne. În perioada 1986-1997 a fost șef serviciu de informații pentru județul Constanța având activități și responsabilități specifice contraspionajului și investigațiilor strategice. Din 1997 și până în prezent este avocat. Paralel, în perioada 2002-2004, a predat la Facultatea de Drept din cadrul Universității Ovidius. Din 2004 este decan la Universitatea Spiru Haret București. Totodată, este doctor în drept cu atestat de conferențiar universitar doctor în drept civil și arbitru în drept comercial la Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț, Industrie și Navigație Constanța.



Comentează știrea

Hanibal
26 aprilie 2012
veșnicul cantindat

Dl Dinu este gata sa incalece gloaba PP-DD si sa realizeze fapte mărețe.Din punct de vedere politic,dl Dinu intruchipează simultan calitatile lui Don Quijote,Tartarin din Tarascon si Munchhausen. In calitate de vesnic candidat fara succes,isi va stabili punctul de comanda la vila țigăneasca de pe strada B.P.Hașdeu,primita cadou pe vremea cand era contraspion și investigator strategic.Minunile biblice,printre care transformarea apei in vin,vor fi doar niste scamatorii pe langa transformarea Constantei,in patru ani,in cel mai frumos oraș din Romania.Dle Dinu,o fi buna demagogia,dar nici așa.In patru ani nici dl Chiru nu va putea curăța grajdurile lui Stefan cel Mazăre și ale lui Nicușor cel Dolofan care muncește pe brânci dormind doar la semafor.Oricum,un succes de 0,2 % îl ai sigur la fel ca la prezidențiale,și vei putea trece in cartea de vizită pe langă calitatea de fost candidat la președinție și pe aceea de fost candidat la primărie.Așteptăm noi promisiuni.

masina cu soldati
26 aprilie 2012
moartea rosie smurd

Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!

Yesman
26 aprilie 2012
Noul DEX

In tara unde eroii cazuti la datorie sunt numiti talhari sau criminali de razboi,in tara unde monumentele eroilor sunt mazgalite cu graffiti,in tara unde 3 milioane de romani au plecat in pribegie,in tara asta va spuneam,golanul se numeste nonconformist, saltimbacul este primar,spaga este numita premiere iar turnatorul platit de stat se numeste sef serviciu informatii si investigatii strategice. Investigatii STRATEGICE ,recunosc ca suna bine.Ofiterul C.I. Gheorghe Dinu s-a hotarat sa ne lumineze mintea.

revoltatii
26 aprilie 2012
Crimele lui Mazare

Desfiintarea tramvaielor nepoluante si care circulau cu curent, a sinelor construite cu mari eforturi Cumpararea autobuzelor de rangul 3 din Bielorusia cu cunoscuta spaga cu un consum exorbitannt de 30 litri motorina la 100 de kilometri Distrugerea infrastructurii troleibuzelor care mergeau cu curent si a infrastructurii tramvailor- fire,sine etc Taierea si slutirea peisajului orasului prin acoliti si firme interpuse care iau 10 milioane de copac si lemnul Distrugerea parcurilor, trecerea ilegala a parcului tabacarie din domeniul public in domeniul privat si instrainarea ilegala catre persoane fizice-care vand ilegal proprietarilor City mall in timpul procesului Desfiintare de acoliti-N.Constantinescu a teatrului a culturii in general- decizie anulata de instanta Cladiri ridicate prin frauda ca la fostul yaching club, poarta 1 care au ramas neterminate si uratesc zona Frauda imensa de 100 ha anchetat de parchet fara comentarii Spaga pentru Metro 2 construit peste conducte, spaga impusa la Selgros care a refuzat Constructiile ilegale din oras aranjate cu machidoni -constructii lipite de casele existente, blocul ilegal de pe Olteniei, cladirea de langa Muftiat si mii de exemple Distrugerea trotuarelor si scurtarea lor pana la 1 metru (cand nu vor mai avea loc doua persoane sa treaca)

bibi
26 aprilie 2012
dl dinu e o caricatura

L-am avut ca profesor in facultate pe acest dobitoc. Preda drept procesual civil. Cursurile lui nu prea aveau legatura cu aceasta materie. 98% erau laude de sine, despre cat de bun, mare si tare este el. Eeh... e un mare avocat... nu prea aud sa fi participat, in aceasta calitate, la vreun mare proces, sa fi avut vreo reusita rasunatoare. Profesional vorbind, d-nul Dinu este de nivel mediu, va asigur...A ocupat si ocupa diverse alte functii / calitati, cauzat de conjunctura, si nu ca exceleaza in ceea ce face. Asa ca lasa-ne. Imi doresc un contracandidat cu valoare si cu adevarat puternic, care sa poata tine piept lui Mazare. PS: numai faptul ca esti membru al partidului lui Diaconescu (atata poti dnule Dinu) spune multe despre calitatile (qvasicalitatile) profesionale pe care le ai.

6. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Asteptam de mult un astfel de articol. Astept deasemena sa vad cum sunt pedepsiti cei care au uritit orasul natal pentru citva banuti ! Astept scuze din partea arhitectului Constantei de fapt din partea tuturor arhitectilor din oras pentru uritirea orasul
26 aprilie 2012
Asteptam de mult un astfel de articol. Astept deasemena sa vad cum sunt pedepsiti cei care au uritit orasul natal pentru citva banuti ! Astept scuze din partea arhitectului Constantei de fapt din partea tuturor arhitectilor din oras pentru uritirea orasul

Asteptam de mult un astfel de articol. Astept deasemena sa vad cum sunt pedepsiti cei care au uritit orasul natal pentru citva banuti ! Astept scuze din partea arhitectului Constantei de fapt din partea tuturor arhitectilor din oras pentru uritirea orasului cu intentie. Astept inca, scuze din partea administratiei locale in frunte cu seful ei ( din penitenciar evident ) pentru ca au participat la uritirea orasului meu natal.

Dana
12 mai 2012
altfel de primar

Marcel Bouros: La modul general, candidatura mea e un gest de revoltă la prea multele nedreptăți, neputințe și rele intenții ale sistemului. "Tăria" sistemului stă însă în slăbiciunea noastră! În particular, mi-am dat seama că eforturile școlii noastre și ale părinților de a educa corespunzător copiii sunt anulate în bună parte de "valorile" pe care copilul le regăsește în societate! Acest lucru a fost hotărâtor în decizia mea: datoria față de copii, față de viitorul neamului! Pe de altă parte, candidatura mea se vrea un îndemn de implicare politică. Practic, implicarea în viața cetății nu e o opțiune, ci o obligație!"

altFEL Comunicare
30 mai 2012
Sustinere

Iata, in sfarsit, un primar altFEL: un om instruit, avocat, cadru didactic, care stie despre ce vorbeste. Comentariile mult prea metaforice nu surprind cea mai importanta caracteristica lui Dinu Gheorghe, care nu e "gata de incalece gloaba PP-DD", nu e "Don Quihote", nici Tarantin: este gata sa-i reprezente pe alegatorii sai. Prin discursul sau, se prezinta ca un adevarat profesionist: un bun administrator, cunoscator al nevoilor cetatenilor constanteni, un cunoscator al legislatiei si nu un "promitator". A venit vremea ca sa inlocuiti Mazarea cu Valoarea!......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.706 secunde