Mircea Pintilie va candida la Primăria Medgidia

645
5
Mircea Pintilie va candida la Primăria Medgidia - pintiliegf2-1335427017.jpg

Mircea Pintilie, fostul primar pesedist al municipiului Medgidia, va candida la alegerile locale din 10 iunie pentru un nou mandat în fruntea orașului. De data aceasta însă, candidatura sa nu va mai sta sub umbrela PSD, ci se va înscrie în competiție din partea Partidului Ecologist Român (PER). 


Comentează știrea

Bogatu Traian
26 aprilie 2012
asta este Romania

O precizare: Pintilie a fost primar PD si nu PSD cum scrie mai sus.Mai are PRM si ppdd si poate pleca in Bulgaria sa le ia partidele la rand si acolo.

Jeny
26 aprilie 2012
Voi vota PDL-ul !!!

Lui Pintilie i-au curs mucii pe la toate partidele !!! Acum s-a mutat la PER pentru ca PSD-ul nu a dorit sa mearga in campania electorala cu un candidat resuscitat !!! A fost in moarte clinica 8 ani !!! E rupt de realitate !!! Aleg PDL-ul pentru ca au o echipa foarte tanara si ambitioasa !!!

Cum ți-ai dori să fie viitorul primar al Constanței? Fără pretenția de a atinge toate calitățile portretului-robot al primarului perfect, cititorii noștri încearcă să facă fișa postului unui edil șef după care râvnesc, de la care așteaptă să facă c
26 aprilie 2012
Cum ți-ai dori să fie viitorul primar al Constanței? Fără pretenția de a atinge toate calitățile portretului-robot al primarului perfect, cititorii noștri încearcă să facă fișa postului unui edil șef după care râvnesc, de la care așteaptă să facă c

Cum ți-ai dori să fie viitorul primar al Constanței? Fără pretenția de a atinge toate calitățile portretului-robot al primarului perfect, cititorii noștri încearcă să facă fișa postului unui edil șef după care râvnesc, de la care așteaptă să facă ceva pentru oraș, fără a avea, ca scop în sine câștigarea altor mandate. Votul la plesneală nu duce nicăieri "Dacă e să mă iau după sondajul apărut în Cuget Liber, constănțenilor le place primarul actual, genul gagicar, miștocar, excentric și alte calități de genul. Eu sper, totuși, ca oamenii să fie mai responsabili când votează, iar înainte de a pune ștampila, să ia orașul la pas. O să constate pe viu ce fel de primar le tre-buie. Cât despre mine, mi-aș dori un primar serios, un om care să nu știe ce-s alea mânării". (Viorica Duma). Să se ia la trântă cu corupția Ionel Anton și-ar dori ca viitorul primar al Constanței să fie un om care să lupte împotriva corupției pe plan local, oamenii să nu mai aibă probleme cu șpaga când au nevoie de autorizații, să nu aștepte cu anii până le iese un act, o aprobare: "Să nu autorizeze lucrări în parcuri publice și în disprețul oamenilor, să nu înghesuie clădirile una-n alta, ca să le ia oamenilor și lumina dată de Dumnezeu. Dacă n-o să facă toate relele astea, ar fi bine să facă o situație cu lucrările care s-au făcut prin parcuri și dacă sunt ilegale, să fie demolate, am văzut că se poate, dacă se dorește... Trebuie să se respecte odată legea și în orașul nostru. Dintr-un salariu de primar n-ai cum să huzurești dacă ești corect. Părerea mea...". Dușmanul șușanelelor Să fie diplomat, să aibă răbdare pentru a discuta cu toată lumea: "Nu cu un picior mereu în avion, în club, pe vapor, limuzină... Și, mai ales, să se declare un aprig dușman al șușanelor, cam acesta e portretul primarului pe care eu mi l-aș dori" (Alexandru Toader). Să-l doară de problemele reale În condițiile în care transportul în comun are atâtea probleme, Mari-lena Amariei crede că este nevoie de o alternativă ecologică, de pildă, bicicletele: "Traficul înseamnă parcări, viitorul primar să susțină o campanie de parcări, piste pentru biciclete, făcute cum trebuie, de către oameni profesioniști".

vera
26 aprilie 2012
pintilie ecologistul

Setea de razbunare este atat de mare incat trece si peste penibilul in care se pune. Cum sa apari asa ca un reinviat dupa 8 ani de absenta? Sau poate se subtiaza conturile? Intrebari sunt multe, raspuns este unul singur Moinescu nu are adversar!

Cris
26 aprilie 2012
Mircea Pintilie

Oameni buni...ma oripilez cand citesc ceea ce ati scris.....dar hai sa luam pe rand ceea ce ati scris 1. de ce candideaza cu alt partid?...deoarece el nu isi cumpara scaunul asa cum fac altii, 2. penibil? nu vad nici un penibi, aici vad un om care vrea sa mai salveze ceva din acest oras...daca mai este ceva de salvat...sau poate nu stiti cate datorii are primaria Medgidia din cauza actualului si a fostului. Chiar imi pare rau ca un om asa de bun intra iar in mizeria asta numita politica...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2213 secunde