Președinții și locțiitorii BEC, chemați la instruire la Prefectură

775
Președinții și locțiitorii BEC, chemați la instruire la Prefectură - adrianoprea-1334949749.jpg

Articole de la același autor

Pregătirea pentru alegerile locale din data de 10 iunie au intrat în linie dreaptă, membrii Biroului Electoral Județean (BEJ) Constanța fiind deja la datorie.
"Programul BEJ va fi zilnic de la 9.00 la 15.00 iar în data de 1 Mai, fiind ultima zi pentru depunerea candidaturilor, programul va fi de la ora 9.00 la ora 24.00. În schimb, pe 10 iunie, în ziua alegerilor va fi program permanent", a declarat judecătorul Adrian Oprea, locțiitorul președintelui BEJ Constanța.
El a mai precizat că, luni, 23 aprilie, toți președinții și locțiitorii acestora de la toate Birourile Electorale de Circumscripție (BEC) au fost convocați la o instruire privind desfășurarea alegerilor locale din data de 10 iunie.
Judecătorul Adrian Oprea a precizat că ședința de instruire va avea loc începând cu ora 13.00, în sala Remus Opreanu din Prefectura Constanța.
În urmă cu o săptămână, la Tribunalul Constanța a avut loc ședința de desemnare prin tragere la sorți a președintelui și a locțiitorului acestuia. Drept urmare, președintele BEJ la alegerile locale
va fi magistratul Monica Laura Tănase, iar locțiitorul acestuia va fi judecătorul Adrian Oprea. La BEC Constanța va superviza alegerile Marilena Victoria Mircioi, iar Irina Aurelia Grejdeanu va fi locțiitor.
Calendarul alegerilor locale mai prevede că tragerea la sorți pentru stabilirea numărului de ordine pe buletinul de vot se va face până cel târziu pe 10 mai, termen până la care trebuie să fie stabilite și locurile de afișaj electoral.
Campania electorală va începe pe 11 mai și va dura 30 de zile.
Tipărirea buletinelor de vot se va face până cel târziu la data de 31 mai, urmând a fi apoi preluate de către prefecturi.
Pe 9 iunie, la ora 7,00, se va încheia campania electorală pentru alegerile locale, scrutinul urmând să se desfășoare pe 10 iunie, de la ora 7,00 până la ora 21,00.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3837 secunde