Primarul Cristian Cârjaliu mai vrea un mandat la Agigea

610
Primarul Cristian Cârjaliu mai vrea un mandat la Agigea - agigeacristianmaricelcarjaliu16-1334593027.jpg
Cu puțin timp înainte de alegerile locale, reprezentanții USL Con-stanța lucrează intens la desem-narea candidaților pentru localitățile din județ. Dacă în unele orașe și comune nu se știe cine va candida, există și localități unde lucrurile sunt foarte clare datorită rezultatelor bune de care au dat dovadă actualii primari, dar și faptului că stau foarte bine în sondaje.
Una din localitățile unde social-democrații sunt mândri de primarii lor este comuna Agigea în fruntea căreia se află Cristian Cîrjaliu.
Aflat la primul mandat la Primăria comunei Agigea, edilul Cîrjaliu a reușit să demonstreze că își ține promisiunile făcute în campania electorală. El a reușit să realizeze, într-un timp în care banii au fost puțini, foarte multe lucruri pentru cetățenii localității.
În acest context, nu este de mirare că atât social-democrații cât și liberalii au căzut de comun acord ca primarul Cristian Cîrjaliu să fie desemnat candidat din partea USL și pentru alegerile din luna iunie.
De altfel, aceasta este și dorința primarului Cârjaliu care spune că își dorește să mai candideze pentru un nou mandat deoarece mai are proiecte pe care dorește să le pună în practică.
"Am proiecte începute și doresc să le duc la termen în mandatul următor. Eu consider că în patru ani de zile, comuna Agigea s-a modernizat și reabilitat cât în 20 de ani. Vreau să mai candidez și pentru faptul că, în perioada 2013-2015, vreau să aplic pentru un nou proiect care constă în reabilitarea și extinderea rețelelor de canalizare și apă", a spus primarul Cârjaliu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Scurgeri de combustibil la Agigea
Vineri, 06 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Jucării confiscate la Agigea
Pagina a fost generata in 1.2785 secunde