Zanfir Iorguș a început înscrierile pentru locuințe în Mangalia

658
1
Zanfir Iorguș a început înscrierile pentru locuințe în Mangalia - zanfiriorgus161334592959-1334612583.jpg

Deputatul Zanfir Iorguș a anunțat public, recent, că dorește să revină la cârma administrației locale din Mangalia, motiv pentru care a și inițiat câteva programe care vizează categoriile sociale defavorizate.
Și cum cel mai greu este obținerea unei locuințe, Iorguș nu vrea să piardă timpul și a început deja efectuarea unui "recensământ" al celor care au nevoie urgentă de o casă.
În acest sens, la birourile de consultanță și asistență socială pentru categoriile defavorizate, deschise, în Mangalia, de cabinetul deputatului Zanfir Iorguș și mai multe organizații ale societății civile, au început deja înscrierile pentru locuințe sociale și de tip ANL.  
Cele opt birouri au început să funcționeze la sfârșitul lunii martie, în mai multe zone din municipiu. Pe lângă identificarea celor care au nevoie de o locuință, proiectul își propune ca, în fiecare lună, să sprijine familiile defavorizate cu îmbrăcăminte, alimente, rechizite școlare. Alte scopuri ale acestei inițiative sunt diminuarea abandonului școlar și integrarea socială a persoanelor fără posibilități materiale.
"Ca primar, am inițiat înființarea primei cantine sociale din județul Constanța, unde peste cinci sute de persoane au beneficiat de o masă caldă. În aceste birouri de consultanță și asistență socială, persoanele ce constituie grupul-țintă al programului vor solicita sprijinul și o echipă de voluntari le va rezolva problema la domiciliu, fără a mai fi nevoie să fie umiliți și ținuți la cozi interminabile", a declarat deputatul Zanfir Iorguș.
În timpul celor trei mandate în care Zanfir Iorguș a fost edil al orașului Mangalia au fost date în folosință aproape 1.500 de locuințe sociale și de tip ANL.
Zanfir Iorguș a anunțat recent, cu ocazia lansării oficiale a candidaturii la funcția de primar al Mangaliei, că intenționează să continue programul de construcție de locuințe derulat în cele trei mandate precedente.



Comentează știrea

Mangalianul
17 aprilie 2012
Locuinte daruite din baniinostri

Un PDL-ist atat de ... darnic, dupa ce o guvernare de genocid! Marele milionar lup la stana!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2185 secunde