Avocatul Gheorghe Dinu, în competiția pentru Primăria Constanța

552
Avocatul Gheorghe Dinu, în competiția pentru Primăria Constanța - gheorghedinu8-1335890249.jpg
Avocatul Gheorghe Dinu și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Constanța din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD).
El a declarat că, după ultimii patru ani de haos și incoerență a actualei conduceri, se impune o nouă viziune pe care o stăpânește și pe care și-o asumă.
"Eu, Gheorghe Dinu sunt ferm convins că a venit momentul să schimbăm conceptul și viziunea de a crea și dezvolta un oraș de elită în România și totodată de siguranță a cetățeanului constănțean. Consider că trebuie să dispară violența, consumul de droguri într-un oraș care trebuie să fie etalonul României, ținând cont că este poartă de intrare în România și, de asemenea, șansa reală de a face turism european.
Este cert faptul că este nevoie de o implicare extrem de serioasă a administrației locale pentru crearea de noi locuri de muncă, deoarece consider că există posibilitatea ca în orașul nostru să nu existe niciun șomer", a spus Gheorghe Dinu.
În altă ordine de idei, ieri, Gheorghe Dinu însoțit de mai mulți consilieri s-a întâlnit cu un grup de pensionari din Colegiul 9. Pensionarii s-au plâns de costurile foarte mari la întreținerea de la bloc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3246 secunde