De ce s-au plâns locuitorii din Viile Noi lui Christian Gigi Chiru

1031
24
De ce s-au plâns locuitorii din Viile Noi  lui Christian Gigi Chiru - primariaconstantenilor1-1336404398.jpg
Locuitorii din cartierul Viile Noi, de pe strada Democrației au de mai mulți ani probleme cu traficul greu, din cauza căruia riscă să se prăbușească casele peste ei. Deși au făcut numeroase sesizări de-a lungul timpului către autoritățile locale, nimeni nu a făcut nimic pentru a-i ajuta.

Drept urmare, ei s-au adresat Primăriei Constănțenilor. În consecință, "primarul constănțenilor", Christian Gigi Chiru, împreună cu inspectorii civici s-au deplasat în cartierul respectiv pentru a sta de vorbă cu oamenii.

Pe lângă problema traficului, locuitorii au reclamat și starea proastă a canalizărilor care atunci când plouă nu mai fac față, zona devenind inundabilă. La acestea se mai adaugă și o clădire părăsită în care își fac veacul de ceva vreme mai multe persoane fără adăpost și care s-a transformat în focar de infecție.

Primarul constănțenilor, Christian Gigi Chiru, le-a spus oamenilor că va face toate demersurile pentru ca greutatea autoutilitarelor care tranzitează zona să fie redusă la 3,5 tone, iar viteza maximă la 30 de kilometri pe oră.

În plus, ar fi nevoie de microbuze pentru transportul călătorilor deoarece autobuzele reprezintă și ele un risc pentru casele locuitorilor din zonă. Pe lângă faptul că li s-au crăpat pereții, oamenii susțin că nici nu se pot odihni noaptea din cauza vibrațiilor.

"Am depus petiții peste petiții, am strâns semnături de la toții vecinii, dar nimănui nu-i pasă de problema noastră. Să vină cei din administrația locală să stea câteva zile la noi în case, să se plimbe și ei noaptea cu patul atunci când trec pe stradă camioane sau autobuze", a spus revoltat unul dintre locuitori. 

Comentează știrea

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
constantean
8 mai 2012
Votati CHIRU

Pe 10 iunie iesiti la vot oameni buni si votati schimbarea in bine a orasului,bataie de joc mai mare ca acum nu exista,votati GIGI CHIRU.

unu
8 mai 2012
Normal ca votez cu CHIRU

Chiru o sa fie viitorul primar al Constantei

Gratian
8 mai 2012
votat

Trebuie sa ne gandim bine inainte de a iesi la vot. Peste tot ne plangem, nu ne este bine, dar nici nu ne descotonosim de Mazare...Nu ne-am saturat oare de edilul acesta care se face de ras peste tot? Care ne vinde litoralul la altii, si care ii invata pe copii la gradinita sa se incalece? Merita scaunul de primar unul ca Chiru, serios, cu familie si responsabil!

Bianca
8 mai 2012
sansa

Hai sa-i dam acestui om sansa de a ne arata daca si ce poate face! De ce nu? Ce avem de pierdut mai mult decat am pierdut pana in prezent?

adriana
8 mai 2012
votez pt chiru

acest om merita o sansa sa ne arate ce poate face pentru constanta,pe mazare l-am lasat timp de 12 ani sa ne arate de ce este in stare ....si? ?? cu ce ne-am ales?????

Sonia
8 mai 2012
da pentru Chiru.

Din cate vad eu, Chiru se implica cam peste tot in timp ce Mazare nu stie decat sa apara la tv cu fete deochiate si sa se plimbe. De unde a avut el bani sa sa-si cumpere pamant in Madagascar? ma intreb si eu ca orice constantean. Vreau marea schimbare, multumim, domnul Chiru ca va implicati si ca va pasa!

dinu
8 mai 2012
chiru

Constanta are nevoie de altceva. Il sustin pe chiru.

raluca
8 mai 2012
constanta are devoie de chiru

Dle Chiru ,aveti un vot din partea mea,sunt sigura ca veti face tot ce veti putea pt a ajuta constantenii

Mircea
8 mai 2012
vot

si eu tot pe chiru pariez. are multe sanse sa castige. si eu zic ca merita.

Andra
8 mai 2012
deschide ochii

Claudiu din raspunsul care l-ai dat ca e mai bine cu mazare decat cu chiru am realizat ca si tie iti place cei place lu mazare, BAUTURA, DROGURILE, DISTRACTIA SI FEMEILE USOARE. Ar trebui macar sa deschizi ochii aia ca ti ia inchis mazare de tot. daca vrei sa fi un mafiot cum e el foarte bine, sincer nu vad binele care mi-l ofera mazare. Macar Chiru incearca din toate puterile lui sa ne faca un bine si sa realizam ceva pentru ca Constanta dupa parerea mea e varza in momentul asta.

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7933 secunde