Ce a descoperit Christian Gigi Chiru în urma inspecției din cartierul Kilometrul 5

1681
19
Ce a descoperit Christian Gigi Chiru în urma inspecției din cartierul Kilometrul 5 - inspectoriiluichiru1-1336597501.jpg

Inspectorii civici din cadrul Primăriei Constănțenilor condusă de Christian Gigi Chiru au luat la pas orașul pentru a sta de vorbă cu oamenii și, ieri, au ajuns în cartierul Kilometrul 5.
Locuitorii din această zonă s-au arătat și de această dată nemulțumiți deoarece autoritățile locale nu-i bagă în seamă atunci când au de făcut anumite reclamații cu privire la diverse probleme ce intră în competența celor din primărie.
Astfel, inspectorii civici au observat cum, la intersecția străzilor Mangaliei cu Theodor Speranția și Pandurului trotuarul este practic inexistent. Din această cauză, atât pietonii cât și autovehiculele trebuie să-și facă loc printre bălți, gropi și mizerie. Mai mult, cetățenii din zonă au reclamat că, atunci când plouă locul unde ar fi trebuit să fie trotuar se transformă în mlaștină.
Pe de altă parte, cu toate că în acest cartier sunt blocuri, magazine, bănci, stație de autobus și taxi, autoritățile locale evită să remedieze această problemă. Ca și în celelalte zone unde au ajuns inspectorii civici oamenii susțin că au făcut numeroase sesi-zări dar nimeni nu îi ajută.
"Pe strada Theodor Speranția precum și pe cele din jur, în zona căii ferate ai senzația că te afli într-o zonă defavorizată, nicidecum într-unul din cele mai mari orașe din țară. Asfaltul lipsește. În schimb praful, buruienile, gunoaiele și câinii comunitari sunt la ele acasă. De canalizare nici vorbă. Când plouă, zona se inundă în totalitate", a spus Christian Gigi Chiru.
El a mai precizat că, oamenii din zonă susțin că, nimeni nu se interesează de problemele lor, cei din administrația locală fiind preocupați de investiții în Mamaia sau în alte țări exotice.
În altă ordine de idei, probleme au fost descoperite și pe strada Fântânelelor în zona loturilor acordate vete-ranilor de război. Aici nu există asfalt, canalizare, apă iar curentul electric a fost tras de locuitori pe cheltuiala lor.
"Într-un oraș civilizat municipalitatea s-ar fi ocupat de aceste probleme. Eu, ca primar al constănțenilor mă voi ocupa personal ca viața oamenilor care locuiesc în aceste condiții să se schimbe", a declarat Christian Gigi Chiru.



Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
mihai
10 mai 2012
" Inspectori civici "

In ce baza legala face Gigi Chiru si " inspectorii civici " aceste inspectii ? Pana acum de ce nu a facut astfel de inspectii ? De ce nu se autosesizeaza Parchetul despre faptul ca Gigi Chiru isi face propaganda electorala inainte de termenul legal ? De ce nu verifica I.T.M. - ul Constanta legalitatea in care actioneaza acesti " inspectori civici " ? Sunt angajati cu forme legale, de catre cine, cine ii plateste, au trecut in fisa postului acest drept de a face astfel de inspectii ? De ce nu face Gigi Chiru inspectii si pe strada Traian a carei situatie nu a rezolvat-o atunci cand avea aceasta putere dar si obligatie ? In ce baza legala functioneaza aceasta " Primarie a cetatenilor " ?

ondi
10 mai 2012
care sunt cele 450 de probleme rezolvate de chiru??

asteptăm un răspuns. Să vedem și noi ce a rezolvat chiru

ondi
10 mai 2012
Campanie electorala pt gigi chiru

Eu sunt sigura ca de fapt aceste articole zilnice in care este lăudat (pt nimic) îi fac un deserviciu lui chiru. E clar că e propagandă. Adică chiru e lăudat că a stat de vorbă cu oamenii și că a observat că atunci când afară plouă se formează bălți. Cu asemenea realizări....halal candidat. Dacă unii chiar voiau să îl voteze pe chiru, după ce citește articolele astea se lămurește!!!. Deci, mâine aștept un articol în care să ni se spună că gigi chiru a observat că atunci când e soare se încălzește atmosfera și că atunci când plouă se udă șoselele. Și sigur va căuta soluții pt rezolvarea acestor probleme, la fel ca și cele 450 rezolvate deja!! Jenant!!

bogdan
10 mai 2012
schimbare

Chiru este viitorul pentru Constanta si sigur il votam, votam schimbarea actualei conduceri a Constantei

n
10 mai 2012
Ce a mai descoperit gigi chiru in km 5?

Christian Gigi Chiru a descoperit in cartierul km 5 doua muste care zburau aiurea. El a promis locuitorilor, care l-au asteptat cu drag, ca va rezolva aceasta problema cu cele doua muste, asa cum a mai rezolvat inca 450 de probleme ale locuitorilor orasului.

Maryos
10 mai 2012
Apa de ploaie

Pura campanie electorala.Gigi Chiru este egal cu maxim 1% din voturile cetatenilor ,adica 0 sau aproape de zero.Ce poti sa faci cu 1% din voturi? Nimic, poate doar sa te dai mare ......fiind prea mic!!

Maryos
10 mai 2012
Ce ar trebui sa faca Chiru

Gigi Chiru ar trebui in primul rand sa se axeze pe propriul program cu care se prezinta in fata constantenilor pentru a fi credibil si nu pe a arata ce face bine sau nu actuala administratie .Nu are credibilitate cu genul asta de actiuni si cu promovarile mass-media.Lumea stie cine e Gigi Chiru dar nu va fi votat pentru ca nu are un program real.Stie doar sa-l atace pe Mazare!

Mioara
11 mai 2012
primar

iata un om caruia ii pasa de toate ungherele din constanta! nu doar de mall-uri, cluburi, etc! pe el il vrem primar. pe cel care vede si saracia, mizeria, durerea!

Adi
11 mai 2012
Gresit

Gresit!!!Nu-l atata pe Mazare,realizeaza ce ar fi trebuit sa fie deja realizat de Mazare,iar voi il atacati pt asta??Care sunt cele 450 de probleme...pai daca sunteti preocupati sa comentati anti Chiru aceleasi comentarii aceleasi poezii...nu veti afla.De ce face ca e ilegal?Astea-s intrebari?...Ii cautati nod in papura.

Vasile
11 mai 2012
pt Adi

Tu vrei ca mazaristii sa mai vada altceva in afara de mazare?de ce sa voteze cu altcineva in afara de mazare, sau sa aiba pe altcineva ca primar. constantenilor le plac gropile din asfalt. cladiri ce stau sa pice. balarii in parc. cainii de la fiecare colt. gunoaiele de peste tot, inclusiv din primarie.

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2695 secunde