Gigi Chiru îți redă vederea

1099
17
Candidatul "Alianței pentru Constanța" la Primăria Constanța, Christian Gigi Chiru, pune la dispoziția celor interesați consultații oftalmologice gratuite.
Cabinetul mobil se va afla zilele următoare la următoarele locații: vineri, la ora 10.00, în Piața Cireșica, la ora 13.00, în Piața Brotăcei, iar la ora 16.00, lângă Complexul de pe strada Unirii.
Sâmbătă, începând cu ora 10, în Piața Griviței, iar la ora 13.00, la City Mall. Pentru relații suplimentare despre aceste consultații, cetățenii se pot interesa la "Primăria Constănțenilor" din Bulevardul Tomis nr. 30, tel 0241.518611.

Comentează știrea

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Crina
11 mai 2012
Da-l mai departe, pentru siguranta copiilor nostri.

Atentie! Vehiculeaza vorba ca Radu Stefan Mazare, edilul Constantei, ar avea SIDA. Zvonurile sunt adevarate, iar constantenii stiu. Primarul a fost detectat sero-pozitiv in Brazilia, in 2003, la o clinica din Sao Paulo, unde ulterior i s-a fost furat dosarul si vandut unui paparrazo, care l-a santajat pe Mazare, acesta din urma platind o suma colosala de bani pentru tacere. Regional, primarul este acoperit in continuare prin media controlata, cu suportul PSD. Informatia insa a aparut public in forma documentului oficial scanat si incarcat pe un site public in iarna anului 2011. Site-ul a fost suspendat ulterior la cerere, sub motiv de continut ilicit. Atentie mare: Radu Mazare NU are ciroza ori boala de ficat, el sufera de primul stadiu al maladiei transmisibile prin contact intim. Membrii conducerii au fost informati, dar invitati la tacere. O declansare a stirii prin mass-media ar fi fatala conducerii consiliului local Cta, spune un angajat al primariei, ce prefera sa ramana in anonimat spre siguranta locului de munca. Sursa infectarii lui Mazare se pare a fi contactul neprotejat avut cu tinere din America de Sud si Africa (Madagascar) din ultimii 10 ani, invitate la petreceri private pe yacht-uri. Un sfat aditional si folositor: in cluburile din Mamaia umbla o grupare secreta de infectati HIV, in mare oameni cu situatie materiala deosebita. Asadar petrecaretii sunt invitati la prudenta, in special fetele. Dati mai departe, pentru ca oamenii sa stie.

Alina
11 mai 2012
Chiru e cel mai tare

Domnule Chiru, va multumim pentru aceasta initiativa de care aveam nevoie cu totii. Va multumim ca sunteti de partea noastra si ne sustineti interesele. Sper sa castigati alegerile pentru ca dumneavoastra sunteti candidatul care il asteptam cu totii. Doar dumneavoastra il puteti da jos pe mazare. Succes!

Uriciosul
11 mai 2012
Chiru nu e chiar asa de tare

Nu a putut sa-l salveze pe barbatul care a murit cazand pe scarile discotecii detinute de Chiru in Eforie si acum zice ca face si drege pt constanteni! Macar a pus o balustrada la scarile alea de la discoteca, dupa ce a cazut amaratul ala???

Răspuns la: Chiru e cel mai tare
Adăugat de : Alina, 11 mai 2012
Domnule Chiru, va multumim pentru aceasta initiativa de care aveam nevoie cu totii. Va multumim ca sunteti de partea noastra si ne sustineti...
laur
11 mai 2012
felicitare

felicitarile mele si in numele constantenilor pentru atentia si facilitatile pe care ni le acordati

Andrada
11 mai 2012
intr-o bara crezi ca sta constanta?

in primul rand nu a montat chiru bara si nu printr-o intamplare nefericita se vede valoarea unui om. dar oamenii judeca dupa aparente intodeauna....

Răspuns la: Chiru nu e chiar asa de tare
Adăugat de : Uriciosul, 11 mai 2012
Nu a putut sa-l salveze pe barbatul care a murit cazand pe scarile discotecii detinute de Chiru in Eforie si acum zice ca face si drege pt...
...
11 mai 2012
...

Așteptăm cu nerăbdare ziua în care domnul Chiru va transforma apa în vin și pietrele în pâine :)))

ANDA
11 mai 2012
bravo

felicitari dl chiru

denys
13 mai 2012
Chiru primar

A sosit vremea schimbarii la C-TA ,trebuie sa eliberam orasul de golanul asta drogat,ajunge atatea umilinte,in ultimii 4 ani nici nu am avut primar.Pe 10 iunie vom vota GIGI CHIRU,un om serios,familist,responsabil,preocupat de soarta oamenilor.

adriana
14 mai 2012
chiru primar

se stie ca pe 10 iunie vom vota cu dl gigi chiru,pentru ca dorim un viitor mai bun,iar dansului ii pasa de soarta constantenilor,cu siguranta il va invinge pe mazare.

Neagu
14 mai 2012
Raspuns

Asta ca raspuns pentru cei care tot intreaba "Dar ce a facut Chiru...doar a vorbit cu cetatenii".Felicitari Dl Chiru la mai mult!!!

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3046 secunde