Urmărire ca-n filme pe plaja din Saturn

536
1
"Hoțul! Prindeți hoțul!" s-a auzit, sâmbătă dimineață, pe la ora 10,30, pe plaja din dreptul hotelului "Diana", din stațiunea Saturn. Astfel a fost alertat un echipaj de jandarmi care se afla în apropiere de mai mulți cetățeni care se aflau pe plajă și care văzuseră cum un individ a furat niște lucruri de pe plajă.
Jandarmii au văzut cum un individ aleargă, l-au urmărit și l-au prins după aproximativ două minute, la aproximativ 100 de metri de locul respectiv.
Asupra suspectului au fost găsite mai multe haine, iar în buzunarul acestora au fost descoperite acte, bani și chei, toate acestea aparținând unei persoane de pe plajă. Partea vătămată și-a recunoscut bunurile.
Suspectului, Selcin S., de 30 de ani, din Mangalia, i-au fost întocmite actele premergătoare comiterii infracțiunii de furt, el fiind apoi transportat la sediul Poliției municipiului Mangalia în vederea continuării cercetărilor.
Jandarmeria Constanța sfătuiește turiștii ca, pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanței petrecute pe litoralul Mării Negre, să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat ușa și au închis ferestrele camerei în care sunt cazați sau ale autoturismelor și să nu își parcheze mașinile în locuri ferite sau slab luminate. În caz de urgență, cetățenii sunt sfătuiți să apeleze non-stop numărul unic de urgențe 112.

Comentează știrea

geta
16 iulie 2012
te rezolva Nitoi

sunal pe Nitoi el te scapa de puscarie,el e expertul,e tata curvelor si mama hotilor

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6983 secunde