Urmărit general prins de jandarmi la festivalul "Stufstock"

214
Urmărit general prins de jandarmi la festivalul
Vineri, 4 septembrie, în jurul orei 4,30, în cadrul unor acțiuni specifice desfășurate de luptători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "TOMIS" în localitatea Vama Veche, pentru menținerea și asigurarea ordinii și siguranței publice cu prilejul festivalului "STUFSTOCK", pe plaja din localitate, în dreptul unei terase, a fost depistat un bărbat pe numele căruia fusese emis un ordin de urmărire generală.
La vederea jandarmilor, Lucian Cătălin Voinea, de 33 de ani, din Craiova, a devenit agitat și a încercat să părăsească în grabă zona, ceea ce a dat de bănuit jandarmilor, care i-au solicitat să se legitimeze. Bărbatul a spus că nu are actul de identitate asupra sa și a declarat o identitate, care în urma verificărilor s-a dovedit a fi falsă. În cele din urmă, individul a spus numele real, iar în urma verificărilor în baza de date a rezultat că este urmărit general, printr-un ordin emis de IPJ Dolj, în luna iunie 2009, având pe numele său mandat de executare a unei pedepse de cinci ani de închisoare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul stupefiantelor.
Potrivit locotenent colonel Sorin Mustățea, bărbatul a fost condus la sediul Poliției Mangalia pentru a fi trimis să-și ispășească pedeapsa de la care se sustrăgea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2666 secunde