Urmărit internațional, depistat de polițiști

80
Urmărit internațional, depistat de polițiști - politia13539308781355917374-1424177198.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Dolj au pus în executare un mandat european de arestare emis de autoritățile din Franța pe numele unui bărbat, pentru infracțiuni de trafic de persoane și proxenetism.

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Plenița – Inspectoratul de Poliție Județean Dolj au depistat un bărbat, de 22 de ani, din localitatea Plenița, urmărit la nivel internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare franceze au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de trafic de persoane și proxenetism, în perioada 2014- 23 ianuarie a.c..

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Dolj și a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a dispus reținerea pe bază de ordonanță.

Acesta a fost introdus în Arestul I.P.J. Dolj, urmând să fie prezentat magistraților de la Curtea de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului și demarării procedurilor de predare către autoritățile din Franța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : SENATOR URMĂRIT PENAL
Miercuri, 13 August 2014
Stire din Eveniment : DAN ȘOVA, URMĂRIT PENAL
Pagina a fost generata in 1.5936 secunde