Urmărit internaţional, prins de poliţişti, în România. Ce au găsit oamenii legii în mașina bărbatului

201
Urmărit internaţional, prins de poliţişti, în România. Ce au găsit oamenii legii în mașina bărbatului - ici70922migranti-1665211863.jpg
Un bărbat pe numele căruia autorităţile din Ungaria au emis un mandat european de arestare pentru trafic de migranţi a fost prins vineri după-amiază de poliţiştii din Caransebeş, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.


Bărbatul se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în judeţul Caraş-Severin şi circula pe DN6, în zona localităţii Slatina-Timiş.


Pentru oprirea şi imobilizarea maşinii poliţiştii au întins pe carosabil un dispozitiv de blocare a trecerii, scrie Agerpres. 


"În maşina bărbatului în vârstă de 23 de ani au fost găsite două seturi diferite de plăcuţe cu numere de înmatriculare auto, telefoane mobile, un spray iritant-lacrimogen, un cuţit, precum şi o rozetă metalică de tip box", a precizat sursa citată.


Tânărul a fost imobilizat imediat şi condus la sediul poliţiei pentru punerea în executare a mandatului european de arestare şi demararea procedurilor de predare către autorităţile emitente. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.489 secunde