URMĂRIT pentru vătămare corporală gravă / IPJ Constanța oferă RECOMPENSĂ

373
URMĂRIT pentru vătămare corporală gravă / IPJ Constanța oferă RECOMPENSĂ - portretrobot7-1372343592.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au nevoie de sprijinul cetățenilor pentru a găsi un individ care a mutilat un bătrân de 64 de ani. Un lucru foarte important de menționat este faptul că Inspectoratul de Poliție Județean Constanța oferă recompensă pentru cei care ajută la derularea anchetei, oferind informații substanțiale despre identitatea bărbatului. 




"Cine poate să dea orice fel de informații sau detalii despre acest bărbat, să nu ezite. Se va oferi și o recompensă substanțială, dată de IPJ Constanța", precizează agentul principal Bogdan Moroianu, din cadrul Poliției Municipiului Constanța. 


Pe data de 21 martie, în jurul orelor 14, suspectul, împreună cu un prieten al său, au agresat o persoană în vârstă, în urma unui conflict spontan produs în autobuzul 44. Se pare că cei doi cântau, iar bătrânul i-a rugat să înceteze, pentru că îl deranjează. În momentul în care s-a dat jos din mijlocul de transport în comun, însă, suspectul l-a lovit cu o piatră direct în ochi pe Ioan Bangal. Ajuns la spital, în ciuda eforturilor medicilor, bătrânul a rămas fără un ochi. Bărbatul căutat este de etnie romă, are între 16 și 25 de ani, 1,75 metri înălțime, constituție normală, tenul măsliniu, neras, păr drept, scurt, de culoare închisă. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală gravă. 


Cine poate da relații despre identitatea bărbatului este rugat să apeleze numărul de telefon 0769056873. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6925 secunde