Mișcări de trupe în Poliția Constanței. DANCU la cârma IPJ! Cine va conduce POLIȚIA RUTIERĂ?

1882
3
Mișcări de trupe în Poliția Constanței. DANCU la cârma IPJ! Cine va conduce POLIȚIA RUTIERĂ? - dancusefipj-1365494290.jpg
Comisarul șef Constantin Dancu este, începând de ieri, noul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Acesta recunoaște că și-a dorit să ajungă la comanda IPJ încă din 1991, de când a intrat în poliție, iar acum este un vis devenit realitate.

Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române l-au numit, ieri, în funcția de șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța pe Constantin Dancu, șeful de la Serviciul Rutier Constanța. Acesta își va exercita funcția cu caracter interimar timp de șase luni. Adjuncții săi vor fi comisarul șef Adrian Rapotan, cel care a asigurat interimatul până la această dată, și comisarul șef Camil Manea.

"M-a surprins această împuternicire, dar este un lucru pe care orice polițist și-l dorește, și anume o promovare. Îmi doream această funcție încă din 1991, de când m-am angajat în poliție", afirmă noul șef al IPJ Constanța.

IGPR are încredere în constănțeni

Chestorul de poliție Oprea Florea, reprezentant al IGPR, i-a solicitat lui Constantin Dancu consolidarea parteneriatului strategic cu celelalte structuri ale Ministerului de Interne și instituții de aplicare a legii. Totodată, adjunctul șefului Poliției Române și-a manifestat încrederea deplină în întreg corpul profesional po-lițienesc constănțean și așteaptă rezultate remarcabile în planul ordinii și siguranței publice în zona de responsabilitate a inspectoratului.

"Șase luni reprezintă o viață de om"

Constantin Dancu spune că cele șase luni vor reprezenta o probă de foc, în care trebuie să dea dovadă de profesionalism și, mai presus de toate, să evalueze și să rezolve problemele cu care se confruntă județul nostru.

"Câteodată, șase luni reprezintă o viață de om. Cred că aceste luni sunt suficiente ca cineva să-și facă o părere despre ce pot să fac și dacă corespund așteptărilor", mărturisește comisarul șef.

Noul șef al IPJ Constanța recunoaște că își va începe interimatul cu o evaluare și o vizită la fiecare secție și post de poliție din județul Constanța, pentru a vedea ce le lipsește atât polițiștilor, cât și cetățenilor.

"Este normal și este firesc ca în perioada următoare să fac o evaluare și o analiză a indicatorilor de performanță ai IPJ Constanța, pentru a mă familiariza cu noua funcție. Este adevărat că nu sunt din afara inspectoratului, că sunt familiarizat cu o mare parte dintre aceste probleme, însă trebuie să mi le însușesc și să mi le aprofundez. Cred că ar trebui să încep cu o vizită prin județul Constanța, la fiecare secție și post de poliție, să stau de vorbă cu fiecare om în parte, să văd cu ce probleme se confruntă județul. Probabil că de la înălțimea funcției, dacă nu voi merge pe teren nu am să pot vedea exact problemele", spune Constantin Dancu.

Comentează știrea

gioga
9 aprilie 2013
mai lea

ne-ai fakut neamu de ras.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Un fleac
9 aprilie 2013
SRL

fosti ciobani ai primariei au devenit peste noapte lucratori in serviciul rutier, mai mare rasul dar au ei puterea de a te opri cand vrea muschiul lor ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4367 secunde